facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vancraenenbroeck

Adres: Weg naar Zwartberg 232, 3660 Opglabbeek
Telefoonnummer: 089 51 83 00
Stad: Opglabbeek
Route: Weg naar Zwartberg 232
Postcode: 3660


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Van Cranenbroek Opglabbeek tuinmeubelen, Van Cranenbroek tuinmeubelen folder, Van Cranenbroek Opglabbeek folder, Van Cranenbroek folder, Van Cranenbroek online, Van Cranenbroek aanbod, Cranenbroek Schijndel, Van Cranenbroek Kerst
Recensies
Overweldigende winkel waar je vanalles en nog wat kan kopen, decoratie, werkkleding, werkschoenen, tuingereedschap, tuinmeubelen, grasmachines, toebehoren voor huisdieren, seizoenartikelen, gereedschap, bloempotten enz. Het is er heel groot en het was er heel druk zaterdagnamiddag in een verlengd weekend maar aan de kassa's en afhaalmagazijnen ging het heel vlot.
Grote winkel, overzichtelijker dan die bij ons in Dongen/Nederland en een stuk minder druk. Honden mogen mee in de winkelwagen. Voor onze labradoodle niet prettig. Het vriendelijke personeel kwam direct toegesneld met een stuk karton om onderin de kar te leggen ter bescherming van de poten. Dat lag zo lekker dat ze vervolgens de kar niet meer uit wilde. De prijzen zijn hier laag. Wij kochten hier een mooi groot tenttapijt €35, worteldoek voor eronder €7 en snacks voor de honden.
Hier kom ik vaker. Vooral om iets met de ecocheques te kopen zoals kussens voor de honden en dat. Ook een groot voordeel is dat hier ook wc’s zijn voor de klanten. Ik heb al heel vaak gezegd dat dit erg prettig is en dit in iedere winkel verplicht moet worden. Persoonlijk vind ik het niet fijn om als klant naar de wc te moeten vragen. Vaak wel al thuis geweest, dus is meestal wel iets onverwachts, en zeker niet fijn om dan in een overvolle winkel naar de wc te moeten vragen. Liever stiekem gaan.
Koop hier geen electrische toestellen of dergelijke, garantie krijg je niet en het is altijd jou fout als het stukgegaan is. Verder bij reparatie duurt het weken eer het gemaakt is en dan na een maand is het weer stuk... Koop hier enkel dingen zoals kledij of manuele tools, laat de rest gewoon liggen... Vroeger was de service en vriendelijkheid 100 malen beter, geen idee wat er nu aan de hand is daar...
Zeer groot assortiment, echter kan er nog veel verbeterd worden aan de klantvriendelijkheid. Misschien door onderbemanning maar als klant zou je dit niet moeten merken.
Gróóót, véél en goedkoop! Update: voor rommel wel te verstaan... Vb waterpomp gekocht in 2022, nu al stuk. 2-de identieke net gekocht, maar onvoldoende krachtig in aanzuig water. Trekt wel water op uit bak op 1m hoogteverschil maar niet uit een put op 5m afstand en 11m diep. Toch geen vervanging gekregen. Ander voorbeeld, tomatenstokken van 1,5m veel lichter dan die van bv. Aveve of Horta. Conclusie, wegblijven uit deze weliswaar goedkope rommelwinkel!
Je plant best veel tijd in, het is een groot, druk warenhuis met uitgebreid assortiment. Op de website had ik in promotie een mooie houten tuinbank gezien. Aangezien je niet kan kiezen voor thuislevering begrijpelijk, trok ik, voorbereid met aanhangwagen, daarheen. Bij het kiezen van een tuinbank is de zithoogte toch wel belangrijk, alsook de hoek van de rugleuning, eventuele armleuningen,.... Zeker voor mensen op leeftijd of met chronische rugproblemen bijvoorbeeld. Het is geen decoratie-item dat je koopt, een meubel hoort functioneel te zijn. Dus groot was mijn verbazing toen we de houten banken enkel op metershoge rekken konden "bewonderen". Erop zitten of ze testen/opmeten, dat was onmogelijk, werd ons nogal arrogant meegedeeld door een jonge medewerker wicker en plastic sets stonden wél op begane grond, overigens. Waarom staat dát niet vermeld op de website? Ik vind het erg jammer dat je op deze manier bijna verplicht wordt om alsnog op afstand te kopen en een meubel op te halen zonder dat je het kan uittesten. Ik zal zeker niet de enige zijn die onverrichterzake naar huis keerde. Daarbij is het grote assortiment een schrale troost, maar dus wél alsnog kassa voor de keten. Echt jammerlijke service ter plaatse, alsook het niets vermelden op de website.
Kom hier regelmatig en graag. Heel groot assortiment. Geen 5* omdat het regelmatig ook niet datgene heeft wat we zoeken en de winkel is erg vuil. Personeel is altijd vriendelijk al moet je in de drukke periode vaak lang wachten tot je geholpen kan worden bij de helpdesk. Prijs kwaliteit verhouding is top! Ik ben fan van Cranenbroek, jammer genoeg de enige winkel in België en we moeten er toch bijna een uur op rijden, maar het is de moeite.
Ben weeral eens zéér onvriendelijk behandeld aan de technische dienst ! Laten me 3 keer terugkomen omdat het door hun fout steeds verkeerd is en dan word je nog afgeblaft ipv excuses. Heb uiteindelijk mijn product mee terug genomen en me laten helpen door een ander, wel vriendelijk, Itek bedrijf. Het is dat ze daar wel veel en leuke dingen hebben, ik daar wel graag kom, en in de zaak zelf valt het personeel wel mee, maar aan de technische dienst mogen ze best even een cursus klantvriendelijkheid doen.
Kochten stoelen bleek bij thuiskomen en in elkaar steken dat er geen kussens bij zaten. Wij teruggereden kregen te horen dat ze een fout hadden gemaakt. Klantendienst gecontacteerd zij vragen mijn telefoonnummer enkel om 2 dagen later een zeer onbeleefd voicemail te krijgen: de stoelen die u kocht hadden geen kussens wel de stoelen erlangs. En er werd afgelegd. Zeer onbeleefde man die in opglabeek werkt. Klein beetje beleefdheid is minste zeker omdat jullie een fout hebben gemaakt. Die kussens zaten vastgemaakt met een colsonbandje en waren niet ter decoratie. Bij de klantendienst negeren ze mij gewoon. Wat een service amai..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid