facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vanbesien BVBA

Vanbesien BVBA

Geschiedenis

Vanbesien BVBA is actief in onderhoud en herstellingen van machineparken, metaalconstructies (voor particulieren en industriëlen) en in het loonwerk.



"Metaalconstructies en industriële toepassingen op maat voor de industrie en particulieren.Ons team is samengesteld uit technisch tekenaars, lassers en constructeurs die samen meer dan 25 jaar ervaring hebben in diverse takken van de metaalbewerking en metaalconstructies.Daardoor zijn onze realisaties in staal en inox zijn zeer uiteenlopend.U kan bij ons terecht voor:Trappen & balustrades, poorten & hekkens, stalen ramen & deuren, paardenstallen en utiliteitsbouw. Onderhoud & herstellingen voor landbouwmachines, hydrauliek & persen van leidingen, draai-, frees- & plooiwerken, diverse lastechnieken, plasmabrander."
Adres: Oostendse Steenweg, 8377 Zuienkerke
Telefoonnummer: 050316333
Stad: Zuienkerke
Route: Oostendse Steenweg
Postcode: 8377


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stp metaalconstruct Stp metaalconstruct 5 km Leveren zeer Proper werk en kwaliteit. Een bedrijf met passie voor het vak.
Recensies
Oplossingsgericht, vriendelijk en correct.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid