facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vanassche - Hoogvlieger in wijnen

Vanassche - Hoogvlieger in wijnen

Info

"Wij laten je graag proeven -en genieten- van betaalbare Europese kwaliteitswijnen afkomstig van wijnhuizen die onze persoonlijke aanpak verkiezen boven de klassieke verkoopskanalen.
Deze hoogvliegers reserveren we graag voor jou..."

Geschiedenis

Wijnen Vanassche werd opgericht in 2004 door Ward Vanassche en is gespecialiseerd in import en distributie van Frans, Italiaans, Spaans en Portugese wijnen. Door de continue groei werden de magazijnen in Bavikhove te klein. Een nieuwbouw drong zich op. Sinds 2011 kan je ons terugvinden in onze gloednieuwe magazijnen, gelegen op de Hoge Doorn Hulste/Ingelmunster. Tevens werd een degustatieruimte en winkelruimte voorzien.

Ons assortiment bestaat uit meer dan 200 verschillende referenties, met zorg en kennis geselecteerd.



"Wijnen Vanassche werd opgericht in 2004 door Ward Vanassche . Door de continue groei werd het magazijn in Bavikhove te klein. Een nieuwbouw drong zich op. Sinds 2011 kan je ons vinden op de plek waar ooit de legendarische Franse piloot Roland Garros een noodlanding maakte.Bij Wijnen Vanassche worden Europese kwaliteitswijnen rechtstreeks geïmporteerd en met de nodige zorg en passie geselecteerd voor u. Door die zorgvuldigheid kan Wijnen Vanassche u echte hoogvliegers aanbieden.Deze wijnen komen gepaard met een krachtig verhaal, afkomstig van wijnhuizen uit Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Oostenrijk en Bulgarije."
Adres: Kortrijkstraat 203, 8770 Ingelmunster
Telefoonnummer: +32478445846
Stad: Ingelmunster
Route: Kortrijkstraat 203
Postcode: 8770



op zoek naar gerelateerd: DeVa Wijnen Ingelmunster, Vanassche Izegem, Digestief wijn, Vanassche Zingem, Wijnen Kortrijk, Wijn Kuurne, Wijnen declerck catalogus, Wijnhandel Harelbeke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Korngold Korngold 4 km Supper ontbijt van alles voldoende en vriendelijk bediend zeer tof aan het haard vuur...
Recensies
De wijnen van bij Ward hebben nog nooit ontgoocheld, altijd zeer smaakvol. Je krijgt ook telkens gepast advies en het verhaal achter de winkel is fascinerend. Prijs-kwaliteit zit het zeer goed. Een aanrader voor een goede fles! En je kunt er zelfs terecht voor zeer lekkere olijfolie.
Al jaren klant bij deze fantastische ondernemers. Niet alleen met veel passie , maar ook behulpzaam en altijd met een lach staan Ward en Greet klaar om van elke gelegenheid een topfeestje te maken. Met een enorme kennis van wijn, maar ook met het brengen van het verhaal achter ieder zorgvuldig uitgekozen domein kunnen ze mij zeker bekoren.
Wijnen Vanassche is een absolute aanrader. Ruime keuze aan wijnen en bubbels! Indien je er niet meer aan uit geraakt, staan Ward en Greet voor je klaar met professioneel advies. Via de webshop kan je er zelfs dag en nacht winkelen. Daarnaast is er boven de winkel een degustatieruimte waar je talrijke wijnen kan proberen tijdens de proefdagen. Allen daarheen!
Wijnen Vanassche - hoogvlieger in wijnen heeft zijn naam niet gestolen! Steeds een aangename en persoonlijke aanpak. Hou je van Europese kwaliteitswijnen, dan is Wijnen Vanassche gewoonweg the place 2 be! 2 toppers in hun vak @Ward en @Greet
Mooi aanbod van kwaliteitswijnen! Vooral ook uitstekend advies door professionals.
Bij Wijnen Vanassche helpen ze graag verder voor de selectie van de juiste wijn bij de juiste gelegenheid. Ward is een echte kenner met een passie voor wijn. Zeker een bezoekje waard
Bij Ward en Greet kan je terecht voor kwalitatieve wijnen en advies op maat voor elke gelegenheid. Zeker de moeite om eens langs te gaan!
Heel goeie service met kennis van zaken! De wijn is natuurlijk ook top!
Professionele en vriendelijke begeleiding door Ward! Bedankt voor de nieuwe ontdekkingen!
Prachtige wijnen aan correcte prijzen en uitstekend advies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid