facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Zande

Van Zande

Geschiedenis

Residentie Van Zande bevindt zich aan de Gentsesteenweg, midden in het centrum van de gemeente, en is vlot bereikbaar met de de tram (lijn 82) en de bus (lijn 85).

De residentie bestaat uit twee gebouwen die met elkaar verbonden zijn door een ondergrondse parkeergarage en een prachtige tuin, de trots van het huis!

Wij richten ons zowel tot Nederlandstalige als Franstalige ouderen. Zowel valide als invalide bewoners kunnen bij ons terecht. Er is een speciale afdeling voor dementerende bewoners. Een multidisciplinair team van hulpverleners staat klaar om aan iedere bewoner de nodige aandacht en de juiste zorg op maat te geven. Elke bewoner krijgt de kans om op verhaal te komen, en wordt gestimuleerd om zelfredzaam te zijn, zowel op lichamelijk, geestelijk als sociaal vlak.

La Résidence Van Zande se situe sur la chaussée de Gand, au cœur de la commune, et est facilement accessible en tram (ligne 82) et en bus (ligne 85).

La résidence se compose de deux bâtiments, reliés par un parking souterrain et par un superbe jardin qui fait la fierté de la maison!

Nous accueillons des seniors néerlandophones et francophones. Nous accueillons des seniors valides et invalides, et disposons d'un service spécial destiné aux résidents souffrant de démence. Une équipe pluridisciplinaire de personnel soignant se tient à la disposition de chaque senior afin de lui prodiguer l'attention nécessaire ainsi que les bons soins sur mesure. Chaque résident reçoit l'occasion de se reposer tout en étant stimulé à rester autonome, tant au niveau physique, mental que social.

Adres: Chaussée de Gand 645, 1080 Sint-Jans-Molenbeek
Telefoonnummer: +32 (0)2 482 08 80
Stad: Molenbeek-Saint-Jean
Route: Chaussée de Gand 645
Postcode: 1080


Recensies
Alleen leugens over toegang tot de garage...Ik ben een paliatieve patiënt...en lijd aan een ziekte... Adisson...kijk op google...ik heb 0.0% afweer wat betreft stress en daarom riskeer ik op elk moment van mijn bezoek een crisis...en dan is het richting UZ de Jette in alle noodgevallen In het begin kon ik mijn auto in de garage krijgen... maar nu niet meer... het is perfect dan bij mijn laatste bezoek zou ik hebben ontdekt over hun systeem om de garagedeur naar de straat te openen... gewoon onzin ...maar aangezien ik niet tegen stress kan... gaf ik het op en ik ga mama niet meer zien...verdrietig
NUL STER......IK MARKEER 1 OMDAT WE ANDERS NIET WETEN HOE TE PUBLICEREN...MAAR HET IS ZELFS GEEN STER WAARD......
Leuke tussenstop
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid