facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van 't Rebenhof

Info

Van 't Rebenhof is een Berner Sennen Liefhebberskennel, gerund door Carine die met alle liefde van de wereld voor haar 4 honden en pups zorgt.

Geschiedenis

Van 't Rebenhof is een liefhebberskennel voor Berner Sennenhonden. Wat wil dat nu precies zeggen. Dit wilt zeggen dat voor ons de honden op de eerste plaats komen. Wij hebben 3 prachtige Berner Sennenhonden die stuk voor stuk schatten van honden zijn.
Het is dan ook een droom geweest om ooit zelf eens van die kleine schattige pups op de wereld te zetten. En deze droom is nu zeker en vast werkelijkheid geworden.
We zitten momenteel al aan ons 3de nestje in 3 jaar en hopen dat er nog vele mogen volgen, want zulke kleine beertjes in huis hebben maakt je meteen gelukkig.

Wil jij ook zo'n schattige Berner Sennenpup hebben rond huppelen bij jullie thuis? Aarzel dan zeker niet op contact met ons op te nemen.

Al onze honden en pups zijn ingeënt en de moeders voldoen aan alle regels van Sint Hubertus.





Wel het is recent nog in de actualiteit getoond geweest. België en de rest van europa

Adres: Antwerpsesteenweg 359, 2390 Westmalle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 003233094258
Stad: Westmalle
Route: Antwerpsesteenweg 359
Postcode: 2390


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid