facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Saet Security

Van Saet Security

Info

Alarminstallaties, camerabewaking, brandbeveiliging en toegangscontrole.

Adres: Gestelhoflei 16D, 2820 Bonheiden
Telefoonnummer: 015/517161
Stad: Bonheiden
Route: Gestelhoflei 16D
Postcode: 2820



op zoek naar gerelateerd: Kristoffer Van Saet, Van Saet elektriciteit, GDW Security, Van Saet Duffel
Recensies
We zijn al een aantal jaren klant en hebben een aantal weken geleden onze installatie uitgebreid. Binnen de 24h ontvingen we een offerte met verschillende opties waar Kristoffer zijn advies over gaf voor wat voor onze woning en noden het beste was. De installatie volgde snel, heel proper werk en een uitstekende uitleg bij oplevering. Wij zijn dan ook zeer tevreden over Van Saet Security!
Zeer klantvriendelijk , professioneel , op korte tijd kreeg ik een planning van de installatie ,kostprijs,en de uitvoering .De service is top,zeer behulpzaam en reageren snel op uw vragen, mail, telefoon .Zeker een aanrader !!
Dankjewel Kristoffer & Team. Mooi verzorgde installatie en vooral omdat het dringend was een zeer snelle service! Onze winkel is nu goed beveiligd.
Contact opgenomen met verschillende beveiligingsfirma's o.a. het meest gekende "Verisure" en Van Saet, toch maakten wij de keuze om voor Van Saet te gaan. Ze zijn snel langsgekomen om te komen kijken en een correcte offerte opgemaakt. De communicatie verliep heel vlot zowel via mail als face to face, TOP! De installatie verliep zeer vlot en alles werd geplaatst hoe het hoort; netjes en proper achtergelaten. De installateur nam ruim de tijd om de uitleg te geven, herhaalde het zelfs meerdere keren tot ik het systeem helemaal onder de knie had, TOP! 1 sensor kon nog niet geplaatst worden door onze vestiairekast die nog niet geplaatst was, ook dit was geen probleem voor de firma Van Saet. We maakten een nieuwe afspraak en kwam zoals afgesproken in orde. Ik kan de top kwaliteit én service van zowel plaatser als verkoper aanraden. Wij zijn enorm blij met onze keuze voor jullie. Bedankt voor de goede service en kwaliteit. Groetjes Tasina :-
Zowel het alarm systeem als de camera bewaking is fantastisch. Wij zijn op korte tijd heel goed geholpen zowel door Kristoffer zaakvoerder alsook de techniekers heel vriendelijk en behulpzaam! van de installatie. Wij kunnen dit bedrijf enkel aanbevelen voor zowel hun systemen, hun aanpak, hun werk... Bedankt!
We hebben beroep gedaan op het team van Van Saet Security voor de installatie van een camerabewaking. Kristoffer en team zijn zorgvuldig te werk gegaan en hebben de werken zoals belooft tijdig afgewerkt. Kort samengevat hebben ze uitstekend werk geleverd! Ik kan ze warm aanraden en zou beslist opnieuw met hen in zee gaan!
Professionele zaak. Kristoffer heeft mij dezelfde dag nog een offerte bezorgd, goede opvolging en INCERT gecertificeerd.
Snelle offerte, perfecte plaatsing en uitleg! Vakmensen!
Kristoffer, de zaakvoerder liet me met veel enthousiasme en kennis van zaken alle nieuwe high-tech mogelijkheden zien rond alarm & camerasystemen voor onze woning. Vooral de intelligente camerabewaking en hoe ze dit integreren, is écht knap. Mooi groeiend bedrijf waarbij vakkennis en klantvriendelijkheid met stip op nummer één staan. Top!
Al jaren klant bij Van Saet. Altijd tevreden geweest. Met de zonen bij in de zaak, wordt de service nog beter. Het blijft een familiebedrijf dat zijn klanten zeer goed kent, en zeer professioneel werkt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid