facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VAN RAAK L.

VAN RAAK L.

Info

Grond- en waterbouwwerken
Eco Oever
Van Raak Transport

Geschiedenis

Al 30 jaar is Van Raak L. BVBA een vast begrip in de wereld van de waterbouw.

Zowel in openbare als in private werken, staat onze jarenlange ervaring garant voor het afleveren van kwaliteitsvol werk.

Aanvankelijk voerden we enkel ruimingswerken en onderhoudswerken aan waterlopen en vijvers uit.

Stilaan groeiden we uit tot een waterbouwkundig bedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen van oeverbeschoeiingen aan grachten en vijvers, bouwen van in- en uitstroomconstructies, uitvoeren van slibruimingen en het aanleggen van bufferbekkens.

De laatste jaren treedt het belang van de ecologische principes steeds meer op de voorgrond, waardoor we ons ook zijn gaan toeleggen op het aanleggen van natuurvriendelijke oevers. Hierbij maken we gebruik van cocosrollen, al dan niet voorbeplant, en FSC gecertificeerd hout.

Het bouwen van houten brugconstructies, vlonders en aanlegsteigers, is één van onze sterke troeven.

Onze afdeling in Geel, beschikt over een uitgebreide voorraad tropisch en europees hardhout, al dan niet FSC gelabeld.

Voor uw aankopen van palen, balken, vlechtmatten, schotten, damwand en dekdelen, alsook voor cocosprodukten, kan u hier terecht.

Als gemotiveerd team, streven wij ernaar om met elke klant, een duurzame relatie op te bouwen op basis van onze kennis, onze verantwoorde prijzen en onze afgeleverde projecten.



"Al 30 jaar is Van Raak L. BV een vast begrip in de wereld van de waterbouw. Bezoek ons in Geel of Weelde. Zowel in openbare als in private werken, staat onze jarenlange ervaring garant voor het afleveren van kwaliteitsvol werk. Aanvankelijk voerden we enkel ruimingswerken en onderhoudswerken aan waterlopen en vijvers uit. Stilaan groeiden we uit tot een waterbouwkundig bedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen van oeverbeschoeiingen aan grachten en vijvers, bouwen van in- en uitstroomconstructies, uitvoeren van slibruimingen en het aanleggen van bufferbekkens. De laatste jaren treedt het belang van de ecologische principes steeds meer op de voorgrond, waardoor we ons ook zijn gaan toeleggen op het aanleggen van natuurvriendelijke oevers."
Adres: Hegge 104, 2381 Weelde, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 014 65 64 64
Stad: Weelde
Route: Hegge 104
Postcode: 2381



op zoek naar gerelateerd: Waterbouwwerken
Recensies
Dhr.Patrick Pemen kwam bij ons in het pas gekochte huis, begin januari om onze tuin aan te leggen.Hij heeft alles opgemeten, samen met ons besproken, hoe het geheel eruit zou komen te zien. De firma VAN RAAK heeft niets meer van zich laten horen, mijn telefoontjes bleven onbeantwoord. De andere hoveniersbedrijven zitten komende maanden vol en wij zitten de hele zomer in de rotzooi ipv een groene tuin. Jammer, dat je niet eerder aangegeven hebt, dat je aan onze tuin niet snel genoeg en makkelijk kunt verdienen of geen zin hebt, omdat je een veel groter projekt hebt.Als je eerlijk was geweest, waren wij OP TIJD elders gaan zoeken!!! De door jullie genaaide klant..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid