facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Mossel Leyssen

Van Mossel Leyssen

Info

Officiële Opel Hoofdverdeler - Steeds een ruim aanbod 2de handswagens met garantie.

Geschiedenis

Historiek :

1977 Rik startte zijn bedrijf op in een gebouw van zijn oom, te Ellikom, als onderverdeler van Opel.

1981 Er werd in Ellikom een nieuwe garage met carrosserieafdeling gebouwd

1992 Elf jaar na de bouw van zijn garage werd Rik hoofdverdeler door de overname van garage Leurs in Bree. Deze gebouwen werden omgetoverd tot toonzaal. Het onderhoud en de carrosserieherstellingen bleven in Ellikom, terwijl de klanten wagens konden bezichtigen in Bree.

1998 Er werd gestart met de bouw van een zeer moderne garage in Bree, aan het kruispunt van de Meeuwerkiezel en de Rode Kruislaan

1999 De officiële opening van de nieuwe garage is een feit.

2000 Winnaar van de felbegeerde Opel Excellence Award. Hieruit blijkt dat de garage aan alle door Opel opgelegde normen voldoet. (Deze award werd in 2000 voor de eerste maal uitgereikt.)

2001 Winnaar van de Opel Excellence Award, voor de tweede keer op rij.

2002 De vernieuwing van de carrosserie in Ellikom is een feit. De moderne carrosserie afdeling straalt nu dezelfde sfeer uit als de garage in Bree, nl. perfectionisme. Garage Rik Leyssen nv mag 25 kaarsjes uitblazen.

2004 De nieuwe garage aan de Meeuwerkiezel in Bree bestaat reeds 5 jaar.

2005 Winnaar Opel bedrijfswagen cup '05: De beste Belgische Opel bedrijfswagenverkoop in 2005. Eerste Limburgse winnaar.

2007 Opelgarage Rik Leyssen NV viert haar 30-jarig bestaan

2009 Winnaar Chairman’s Circle Award in de categorie van grotere Opel Distributeurs. De award voor "beste Opelgarage van België" werd uitgereikt door dhr. Pierre Deneus (Director Sales & Marketing Opel Belux) en dhr. Philip Valaert (District Manager Opel Belux).

2011 Winnaar Opel bedrijfswagen cup '10.
Winnaar G2 Performance Award '10.

2013 Winnaar Dealer Excellence Award 2013

2014 Begin 2014 worden de uitbreidingswerken gerealiseerd in Bree. De Toonzaal, werkplaats, magazijn en poetsruimtes worden vergroot.

2015 Rik en Marleen verlaten het bedrijf.

Adres: Meeuwerkiezel, 3960 Bree
Telefoonnummer: 089 46 93 70
Stad: Bree
Route: Meeuwerkiezel
Postcode: 3960


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage Van Der Stukken Bree Garage Van Der Stukken Bree 1 km 123 garagist met juist de auto die we zochten
Autobedrijf Gielkens Autobedrijf Gielkens 2 km Altijd super bediening door supervriendelijk mensen.
Recensies
Om een auto te verkopen zijn ze snel, maar om bij deze garage een onderhoud te kunnen krijgen moet je hemel en aarde bewegen. Ze nemen hun telefoon niet op 3x gebeld en als je via de site een onderhoud vraagt 2 keer gedaan met een maand tussen reageert er ook geen kat. Hier is maar een woord voor: triest!
Telefoondienst om nooit meer te bellen, echt om klanten weg te jagen. Iets nodig, bel niet, ga direct tot daar dan wordt je nog heel goed geholpen.
Personeel is altijd super vriendelijk ! Dit geldt zowel voor de balie als de werklui. Altijd snel geholpen geweest met een super service. Soms kan het wel duurder uitslaan, echter weet je dat je waar krijgt voor je geld.
Ik kom er al jaren. Altijd vriendelijk. Altijd goed geholpen.
Dank jullie wel voor de vriendelijke ontvangst en de supervlotte service van Ilse en het team van Van Mossel Bree, toen ik vanmorgen op weg naar mijn werk een kapotte band kreeg in de buurt. Daar kunnen andere garages nog veel van leren. Topteam!
Op zich een goede garage, maar ik mis het 'Leyssengevoel' toch wel...
Sinds het mossel is ga ik niet meer
Mijn man en ik hebben twee weken geleden allebei een nieuwe toonzaal auto gekocht bij Geert goede verkoper ,gisteren is de eerste afgehaald bij Joeri vandaag is de tweede afgehaald ook bij hem Joeri is een heel vriendelijke verkoper bedankt voor de uitleg
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid