facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Meenen Lpg-Techniek

"Plaatsing en herstelling van LPG-installaties en CNG-installaties. Keuring van LPG-tanks en CNG-tanks. ALLE MERKENGroothandel in LPG-onderdelen - meer dan 100.000 LPG-onderdelen op voorraad, leverbaar de volgende werkdag, wereldwijd. Binnen België levering mogelijk dezelfde werkdag."
Adres: Peperstraat 1 , Eeklo 9900, BE
Telefoonnummer: 09 378 38 60
Stad: Eeklo
Route: Peperstraat 1
Postcode: 9900



op zoek naar gerelateerd: Van Meenen LPG reviews, LPG installatie prijs, LPG-installateur, Van Meenen asfalt, LPG installatie auto, Van Meenen slagerij, LPG inbouwen België, Levensduur LPG tank
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Super service, propere plaatsing in samenspraak met Firma Van Meenen aan een correcte prijs. Vanaf nu geen gedoe meer met verwisselbare flessen, waarborg, andere systemen per land. Én, gewoon tanken aan €1,20 per kg gas, waardoor je op termijn de flessen uiteindelijk terug wint. Na lang zoeken online en vergelijken van aanbieders kozen wij voor Van Meenen waarvan de reviews zeer goed waren. Wij kunnen dit alleen maar 100% bevestigen!
Had een Valve additive reservoir nodig voor lpg installatie, in Nederland moeilijk te verkrijgen. Via google uitgekomen bij deze website, via de eigenaar goede informatie wat ik nodig had. Na bestelling op donderdag de volgende dag al geleverd, wat een goede service top. Groet, Dennis
Echt specialisten werk, de nodige uitleg erbij gekregen.. gekregen toffe spontane mensen daar, voortaan kan ik gewoon aan de LPG tank bijtanken als men beide gasflessen op zijn.. bedankt voor alles, ik ben jullie erg dankbaar!
We hebben heel lang getwijfeld of we LPG zouden laten installeren maar na een goede berading de knoop toch doorgehakt. Vanmorgen camper binnengebracht en alles werd uitstekend en proper geïnstalleerd. Vriendelijke ontvangst en altijd antwoord op eender welke vraag over LPG. Wij kwamen speciaal van Duitsland omdat ze goede referenties hadden en we zijn blij dat we het bij hen lieten doen. TOP !
Harde werkers ,verschrikkelijk veel werk, maat altijd goede service
Wat is dit een fijn bedrijf om mee te handelen ! Tips om niet te veel uit te geven, snel, degelijk, vriendelijk... Hier koop je met vertrouwen. Ook de beste prijzen in dit segment van het camperen. Absoluut aan te bevelen.
TOP SERVICE ZONDER MORREN EN ERG BEHULPZAAM. DEZE FIRMA IS EEN ECHTE AANRADER 10/10
Beste garage die ik ken, zelfs voor Niet-Lpg gerelateerde zaken. Ik rij voor grotere werken graag de 80km enkele rit vanuit Lier. Merci voor weeral uitstekend werk vandaag.
Wat een sympathieke, maar vooral professionele vakmannen! Er was namelijk een lek gedetecteerd bij de keuring. En geen enkele garage wou ons hierbij helpen; ze schatten het op minimum 1000 euro aan werkuren en dan nog geen garantie dat ze het probleem zouden vinden. Ze wilden er zelfs hun tijd niet in steken. Werd een beetje van de ene garage naar de andere gestuurd. Tot ik hier terecht kwam! Zij zagen het metéen zitten om op zoek te gaan naar het probleem. En gevonden. En perfect hersteld! Geen uitdaging teveel! Met enorm veel zorg, geduld en professionaliteit. En de prijs uiteindelijk viel su-per-hard mee!! Nogmaals bedankt voor de gezellige namiddag bij jullie. Groetjes aan Mark! En Christian! En we zijn uiteraard erdoor bij de keuring!!
Deze ochtend vlot geholpen door Mark met goede raad en info over vervangen van de LPG-fles, plaatsen van Monocontrol en filter. Een erg tevreden klant, bedankt!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid