facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Marcke Technics Kortrijk Zuid

Van Marcke Technics Kortrijk Zuid

Info

Uw groothandel, voor installateur en particulier, voor sanitair, verwarming en keuken.
U bent van harte welkom.

Steve
Matthias

Adres: Lar Blok Z5, 8511 Kortrijk
Telefoonnummer: 056/23.76.03
Stad: Kortrijk
Route: Lar Blok Z5
Postcode: 8511


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:30
Dinsdag: 07:30 - 17:30
Woensdag: 07:30 - 17:30
Donderdag: 07:30 - 17:30
Vrijdag: 07:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Van Marcke Kortrijk openingsuren, Van Marcke Kortrijk sanitair, Van Marcke Kortrijk Service, Van Marcke Kortrijk hoofdkantoor, Van Marcke Kortrijk boekhouding, Van Marcke Kortrijk pottelberg, Van Marcke webshop, Van Marcke hoofdkantoor
Recensies
Na een onderhoud van onze waterontharder gaf deze na een paar dagen nog alleen zout water. De interventie nadien van de technieker werd gefactureerd, onterecht volgens ons. Op mail en telefoon komt er niet de minste reactie. Alleen een betaalherinnering. Totaal niet klantvriendelijk. Blijf hier weg !!!
Zeer modern en zeer groot distributiecentrum voor sanitaire artikels wereldwijd. Produceert volledig eigen behoefte aan elektriciteit via zonnepanelen en water/drinkwater uit regenwater.Temperatuurregeling via grondwater/warmtepompen en plafond- en vloerverwarming, dus geen airco nodig.
Heel slechte ervaring!! Onze warmtepomp werd in zomer 2021 besteld om in december te leveren. Warmtepomp binnengekomen en Van Marcke geeft onze materialen zomaar mee aan een andere klant, uiteindelijk toch een binnenunit ontvangen maar buitenunit is nog 4 maand wachten, gevolg een verbruik van 6000 kwh op 1,5 maand. Gaan jullie de kosten tegemoetkomen??
Interessant bedrijfsbezoek gehad met rondleiding van Olivier van Severen
Vriendelijke mensen en koffie, perfect.
Zeer mooie firma!
Materiaal stond klaar zoals gevraagd onmiddellijk uit groot magazijn
Mooi en modern gebouw, fijne werkplaats!
Een Top gebouw & een voorbeeld voor vele anderen...
Het neusje van de zalm wanneer je over waerhousing en logistiek spreekt. Hoog technologisch magazijn voor sanitair verwarming en hernieuwbare energie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid