facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Looy Bouwgroep

Van Looy Bouwgroep

Info

Van Looy Bouwgroep NV ontwikkelt, verkoopt of verhuurt duurzaam en tijdloos vastgoed met hoog rendement gelegen op bijzondere locaties.

Geschiedenis

Van Looy Bouwgroep nv, projectontwikkelaars en Van Looy Gronden nv, eigenaar van onze projectgronden, zijn onderdeel van de familiale groep Van Looy Invest. We ontwikkelen, ontwerpen, bouwen, financieren en verkopen of verhuren tijdloos residentieel en commercieel vastgoed op toplocaties volledig op basis van eigen middelen. Onze klanten kopen zowel voor eigen gebruik als om te investeren. Toparchitectuur, duurzaamheid, functionaliteit en een strict respect voor wettelijke normen en voorschriften vormen de krachtlijnen van onze projecten. Samen met een correcte prijszetting en een optimale klantvriendelijkheid, zijn dit de peilers van het groeiend succes van onze familiale bouw- en projectontwikkelingsgroep.



"Van Looy Bouwgroep ontwikkelt, ontwerpt en bouwt residentieel en commercieel vastgoed op toplocaties.Met het zusterbedrijf Van Looy Gronden worden de gronden en sites steeds zorgvuldig geselecteerd op hun ligging en met eigen middelen aangekocht.Het intern verkoopteam verkoopt en verhuurt met passie onze projecten en adviseert u ook inzake subsidiemogelijkheden, financieringstypes, fiscale aspecten en investeringsrendementen."
Adres:
Telefoonnummer: 015/52.77.05
Stad: Bonheiden


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Van Looy Bouwgroep Vacatures, Residentie Paviljoen Schaarbeek, Nola drogenbos, Van Looy Bouwgroep btw nummer, Van Looy Group, Nieuwbouw Schaarbeek, Square Garden Drogenbos, Van Looy Accountants
Recensies
Vriendelijk personeel, voor de hand liggende reden dat ze je iets willen verkopen
Perfect welkom Zeer professioneel
Mensen legden uit wat er bekend moest worden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid