facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Lierde/Greet

"Optiek & Hoorcentrum Van Lierde is een optiekzaak waar u terecht kan voor uw brillen, zonnebrillen, contactlenzen, oogmetingen, optische instrumenten, gehoorbescherming en hoorapparaten. Bovendien heeft de zaak hun eigen, gratis privéparking naast de deur."
Adres: Brilstraat 7 , Lede 9340, BE
Telefoonnummer: 053 80 54 54
Stad: Lede
Route: Brilstraat 7
Postcode: 9340


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Double O Nine Double O Nine 70 meter
Godefroit/marike Godefroit/marike 323 meter
Recensies
Super fantastische vriendelijke hulp! De zaakvoerster doet haar job met een ongelofelijke passie en helpt de mensen met een ongelooflijke vriendelijkheid vooruit. Een aangename ervaring met een zaakvoerster die verder gaat dan het uiterste om de mensen te helpen. Onevenaarbaar.
Zeer goede service en uitstekende vakbekwaamheid. Je wordt hier steeds met de glimlach geholpen!
Service staat voorop in deze zaak. Top!
Deze optiek verdient meer dan 5 sterren, veel keuze en professionele begeleiding! Je wordt altijd geholpen met een glimlach! Ik ga nergens anders meer :
Prachtige zaak waar deskundige uitleg en vriendelijke service centraal staan!
Super optiekzaak ! Ze hebben een groot assortiment, geven professioneel advies én zijn heel klantvriendelijk. Een aanrader !
Schitterende service!
Steeds goed advies!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid