facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Leeuwen, Braeken & Partners

Van Leeuwen, Braeken & Partners

Info

VLB-law is de naam waaronder advocaten René Van Leeuwen en Reile Braeken & partners actief zijn. Het hecht team van 5 richt zich op diverse rechtsdomeinen.

Geschiedenis

Advocatenkantoor VLB-law is begin 2012 ontstaan uit een samenwerking tussen gevestigde waarde René Van Leeuwen en kersvers vennote Reile Braeken. Samen met advocate Lien Lanclus en administratieve krachten Mariëlle Vranken en Jostine Croux vormen beide zakenpartners ondertussen reeds bijna 5 jaar een hecht team met expertise in verschillende rechtsdomeinen.



"Samen met hun administratieve medewerkers vormen René Van Leeuwen en Reile Braeken Van Leeuwen, Braeken & Partners, een kleinschalig advocatenkantoor in Dilsen-Stokkem. Met meer dan 45 jaar juridische ervaring op de teller is het duo ondertussen een begrip in Limburg."
Adres: Rijksweg 384, 3650 Dilsen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +32 (0)89 56 29 47
Stad: Dilsen
Route: Rijksweg 384
Postcode: 3650


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Advocaten Claessens Advocaten Claessens 585 meter www.advocaatclaessens.be
Sod Ha Elohim Sod Ha Elohim 1 km Het Mysterie Gods | Sod Ha Elohim
Recensies
Goede service Staan hun cliënten super bij
Goede vriendelijke advocaten altijd behulpzaam
Top advocaten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid