facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Innis & Delarue

Van Innis & Delarue

Info

Van Innis & Delarue is a litigation boutique firm specializing in intellectual property (IP) and other high stake commercial disputes.

Geschiedenis

Van Innis & Delarue is a litigation boutique firm specializing in intellectual property (IP) and other high stake commercial disputes. We provide first class legal services at feasible and transparent conditions. Clients call upon us for our tenacious and rigorous approach of their most challenging legal issues. We are recognized as among the best in class by all leading legal directories.

Our clients are typically pioneers in creative and innovative industries such as fashion & other design, media & entertainment, life sciences and high tech. They work at the top of their field and make designer and luxury goods, clothing, furniture, audio-visual productions, art, photographic and literary works, pharmaceuticals, medical devices, computer apps, hardware, e-commerce platforms, etc.



"Voor de verkoop, het onderhoud, de stemmingen en restauraties van akoestische piano's verwijzen wij u door naar de firma Proost-Slackx Apollostraat 43 2600 Berchem - 0496/12 90 46 - www.proost-slackx.be- [email protected]"
Adres: Wapenstraat 14, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: 033695900
Stad: Antwerp
Route: Wapenstraat 14
Postcode: 2000



op zoek naar gerelateerd: Anthony Van der Planken
Recensies
Na vele jaren op een buffetpiano gepeeld te hebben, was het tijd voor het grote werk: ik ging op zoek naar een mooie vleugelpiano. Na de vele goede recenties hier gelezen te hebben, kwam ik terecht bij Van Innis te Mechelen. Digitaal of akoestisch ? Welk merk ? Welke kwaliteit ? Nieuw of 2de hands. Op alle vragen kwam een antwoord. Na een bezoek aan het magazijn, waren we overtuigd: een 2de hands vleugel die er nieuw uit ziet, met een betere afwerking ... dat leek de perfecte match. Toen Alain ook nog bereid bleek om ons te ontzorgen met de oude buffet piano was de beslissing duidelijk. We lieten nog een silence-systeem inbouwen en een week later konden we genieten van onze Yamaha C2. Dank voor de goede zorgen, Alain.
Kort na het laten stemmen van mijn twee jaar oude piano, dook er een vervelend probleem op: een dubbele aanslag van de snaren bij enkele toetsen. Piano's Van Innis kwam meteen langs om het probleem te verhelpen, fantastische service. Ik kreeg er ook meteen een vakkundige verklaring bij. Als ik het goed begrepen heb, was de oorzaak gelinkt aan een te nipte afstelling van de desbetreffende hamerkoppen in de fabriek. Weinig speling kan na verloop van tijd problemen geven. Een Silent piano is hier nog net iets gevoeliger voor. In een paar minuten tijd werden de hamerkoppen correct afgesteld door mijnheer Van Innis, bedankt :.
Piano's van Innis was de eerste winkel die ik in gedachten kreeg toen we voor onze zoon een piano wilden aanschaffen, ik ken de winkel al heel mijn leven, toen ik het tegen mijn moeder zei, vertelde ze hetzelfde :-, dat schept voor mij al vertrouwen... Ons eerste contact verliep telefonisch met de vraag of er een piano bestond die het geluid en het gevoel van een akoestische benadert maar met de voordelen van een digitale, Alain raadde de Kawai CA79 aan en die is het geworden. Op zaterdag besteld én op donderdag mochten we ze ophalen het was zelfs een feestdag. Er was een klein mankementje met de pianostoel, maar Alain heeft direct contact opgenomen met de leverancier en dit wordt ook spoedig opgelost. Om kort te gaan: zoek niet heel het internet af als je een piano wil aanschaffen, ga gewoon naar Van Innis, we zijn zeer tevreden met de goede communicatie en no nonsense aanpak.
Na lang zoeken eindelijk toch onze droomvleugel gevonden. Bij Piano's Van Innis alle vleugels mogen uitproberen ,de juiste informatie en technische uitleg gekregen . Onze vleugel werd binnen de week geleverd en afspraak voor eerste stemming en intonatie ter plaatse werd keurig nageleefd en uitgevoerd door een professioneel stemmer. De prijs die we kregen voor overname van onze oude piano was boven onze verwachting. We kunnen niets anders dan deze shop aan iedere pianoliefhebber aanbevelen.
Voor de restauratie van mijn 1929 Steinway A had ik eerst contact opgenomen met de Belgische verdeler, doch om een onbekende reden was die zeer weinig geïnteresseerd in de restauratie van mijn instrument, mondeling kreeg ik enkele richtprijzen te horen die onaanvaardbaar hoog waren, einde verhaal dus !! Via een kennis en professionele pianiste kwam ik in contact met de firma Van Innis. Persoonlijk contact vind ik zeer belangrijk dus ging ik even langs. De zaakvoerder Alain herkende meteen mijn verhaal en liet mij twee Steinways bespelen die net waren gerestaureerd en die op geen enkel vlak waren te onderscheiden van een nagelnieuwe ik ben ook de nagelnieuwe gaan uittesten, nota bene. Ook kreeg ik meteen een zeer aanvaardbare richtprijs met alle details van een volledige restauratie, op deze basis ben ik met hen in zee gegaan.Intussen is de piano terug thuis na een reis van ruim 4 maanden en het resultaat is in één woord "spectaculair" !! Klank, touché, afwerking van het meubel, het oog voor detail, alles klopt !! Het is heel duidelijk dat Alain door zijn ervaring, kennis van zaken en ambacht er in slaagt om een 90 jaar oud instrument om te toveren in een top-instrument, vijf sterren ?? Meer dan verdiend !!
Zeer mooie Yamaha U1 tweedehands gekocht aan correcte prijs. In de winkel kan je verschillende modellen onmiddellijk live uitproberen, je krijgt ook degelijke uitleg. Aarzel niet om te vragen naar de tweedhands piano's, want zijn in zeer goede staat worden in hun magazijn tip top in orde gezet - bijna niet te onderscheiden van een nieuwe - en levering binnen de week. Als je kwaliteitsvolle piano's en degelijke informatie zoekt, dan ben je in de piano speciaalzaak Van Innis aan het juiste adres.
Al 15 jaar genieten we van de optimale service van piano's Van Innis. Klantentevredenheid wordt hier hoog in het vaandel gedragen. Toen onze jeugdige pianist na verschillende piano's te hebben getest zijn gading niet kon vinden heeft de heer Van Innis persoonlijk onze piano naar zijn wensen afgestemd zodanig dat we niet direct meer een nieuwe nodig hadden. Dit alles met veel geduld , professionele kennis en tussendoor een aangename babbel.
Goede informatie, perfecte levering zoals afgesproken. Wij zijn een tevreden klant. Ook het contact in de winkel met Dhr. Van Innis was voor ons zeer leerrijk. Nog nooit zoveel informatie over de technische kant van pianobouw gekregen als bij dit bezoek. En we hebben verschillende winkels bezocht tijdens onze zoektocht naar een nieuwe vleugelpiano. Het is duidelijk dat er bij Piano's Van Innis veel knowhow aanwezig is na 40 jaar werkzaam te zijn in deze sector. Ook de verkoper was een geduldige en lieve man die op al onze vragen correct probeerde te beantwoorden .Wij kunnen deze zaak alleen maar aanbevelen.
Zeer vriendelijke en betrokken verkoper met veel ervaring. De aankoop ging vooraf aan vele mailtjes die steeds snel werden beantwoord. Vorige week zaterdag heb ik een piano gekocht en vanwege hun korte verlofperiode heeft verkoper Alain hemel en aarde bewogen om de piano nog die dag bij ons thuis geleverd te krijgen. Nog geen drie uur na aankoop stond hij al in onze woonkamer te pronken. Niet te evenaren service. Een echte aanrader!
Vleugelpiano gekocht bij Vaninnis, zeer tevreden over de service en levering, ben op veel plaatsen geweest alvorens bij hun te kopen, voor dezelfde vleugel zaten ze overal boven zijn prijs. Correcte afhandeling en zeer professioneel, Had direct een goed gevoel bij hem, wist waarover hij sprak, en zit toch al meer dan 30 jaar in het vak. Zeker een aanrader
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Van Innis & Delarue met het openbaar vervoer


Antwerpen Museum 330 meter
180
181
182
183
4
Antwerpen Museum 340 meter
180
181
182
183
4
Antwerpen Lambermontplaats 440 meter

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Van Innis & Delarue.

Antwerp advocatenkantoor

openingstijden, locatie, vervoer. Wapenstraat 14 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Van Innis & Delarue adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Van Innis & Delarue. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Van Innis & Delarue delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lige Advocaten Lige Advocaten 77 meter Lige is een Belgisch advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in het vennootschapsrech...
Schoups Schoups 224 meter Inclusief parkeerplaats
Adverlat. Adverlat. 265 meter Wij zijn gespecialiseerd in het personen- en familierecht, internationale parentale k...
Ardis advocaten Ardis advocaten 369 meter Vakmensen op hun gebied.
Just Business Law Just Business Law 391 meter Just Business Law is een advocatenkantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht, vastgoedre...
A-Law International Law Firm A-Law International Law Firm 419 meter Zeer goed advocatenkantoor in Antwerpen. Aanrader !
Artes Artes 478 meter Artes is a business law firm specialized in Intellectual Property (IP), Technology, M...
Desdalex Desdalex 579 meter Eerste contact en ontmoeting super verlopen. Je krijgt meteen een beschermend gevoel ...
Desdalex Advocaten Desdalex Advocaten 579 meter Ben nog nooit zo snel en professioneel geholpen geweest! Er werd naar mij echt geluis...
Alis Advocaten Alis Advocaten 625 meter Enkele weken geleden vroeg ik Wim Smet of hij ons kon helpen met volgend probleem: Eé...
Adveto Advocaten Adveto Advocaten 633 meter Meester Verhelst help waar hij kan. En geeft steeds goede raad . Maar hij zegt ook zi...
vba-advocaten.be vba-advocaten.be 648 meter VBA-advocaten is een advocatenkantoor met bijzondere expertise in diverse rechtstakke...
Advocatenkantoor Stommels & Fransen Advocatenkantoor Stommels & Fransen 652 meter Advocatenkantoor met ruime ervaring in onderwijsrecht: werking van de inrichtende mac...
Van Praet & Van Praet - advocaten Van Praet & Van Praet - advocaten 667 meter VAN PRAET & VAN PRAET is een onafhankelijk advocatenkantoor te Antwerpen (bij het nie...
Dilaw Advocaten Dilaw Advocaten 678 meter Ik heb verschillende advocatenkantoren in België gebruikt. Ik kan eerlijk zeggen dat ...
Confidenz Advocaten Confidenz Advocaten 721 meter Snelle behandeling dossier met een efficiënt resultaat. Aanrader!
Blienberg Advocaten Blienberg Advocaten 839 meter Zelfs al hebben ze het veel te druk, ze gaan altijd net dat stapje verder. Hartelijk ...
Lawcity.be Lawcity.be 866 meter Heel duur en zonder de te verwachten resultaten.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid