facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Hout Horeca NV

Van Hout Horeca NV

Info

Groothandel in food en non-food artikel voor frituur, restaurant en catering. Snelle levering, perfecte service en betrouwbaar professioneel advies.



"Wij zijn een familiebedrijf dat sinds 1976 garant staat voor een uitgebreid gamma kwaliteitsartikelen voor de professionele horecazaak. Ondertussen zijn we actief in drie Belgische provincies en we leveren over gans Vlaanderen meer dan 15.000 producten.Via onze partners kan je vers vlees Horeca Meat Service en vis De Vis Factorij krijgen.Om je te helpen het juiste product tegen een correcte prijs te vinden, staat een Team van 80 mensen klaar!We wensen je alvast veel succes en hopen je spoedig te mogen verwelkomen!"
Adres: Bosstraat 139, 3930 Hamont, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +3211445542
Stad: Hamont
Route: Bosstraat 139
Postcode: 3930


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Folder van Hout Horeca, Van Hout Hamont, Van Hout diepvries Hamont openingsuren, Groothandel horeca voeding, Horeca groothandel Limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Horeca Van Zon Horeca Van Zon 974 meter Onprofessionele firma! Service 0,0 , fel achteruit gegaan de laatste jaren.
Recensies
Over de kwaliteit van hun horeca producten kan ik niet veel zeggen. Wel over de rijkunsten van hun chauffeurs. Wanneer ze 's morgens de baan opgaan kijken ze nauwelijks of er aankomend verkeer is. Als bestuurder van een auto en vrachtwagen ben ik meerdere keren vol in de rem moeten geen voor de vrachtwagens van horeca van hout. Ze schieten voor je in en vervolgens trekken ze, zelfs voor een vrachtwagen, zeer traag op. Leer je chauffeurs wat meer respect te hebben voor andere weggebruikers.
Goed verzorgde zaak met zeer ruim assortiment, beetje saai, al jaren dezelfde look.
Wij zitten al 22 jaar in de horeca en dit is de beste horeca groothandel die wij kennen. Zeer weinig fouten bij levering en problemen worden hier opgelost.
Zeer vriendelijk personeel en zeer behulpzaam personeel 10/10 van ons
Fijne producten en vriendelijk, behulpzaam personeel.
Goede losplaats aardige mensen
Diepvries groenten moest ik nog hebben
Geweldige zaak prima volk
Top bedrijf met TOP SERVICE...
Altijd vriendelijk
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Van Hout Horeca NV met het openbaar vervoer


Hamont Krekelhoeve 20 meter
84
Hamont Krekelhoeve 20 meter
743
Hamont Krekelhoeve 20 meter
84
Hamont Krekelhoeve 20 meter
743
Hamont Steenstraat 450 meter
743

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid