facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Hamel/Erwin

Adres: Marktstraat 20 , Maldegem 9990, BE
Telefoonnummer: 050 71 68 45
Stad: Maldegem
Route: Marktstraat 20
Postcode: 9990


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinsabil/Chris Kinsabil/Chris 267 meter Lekker brood, veel keuze Bediening vaak traag, brood ligt smorgens bij opening nog ni...
Dhondt/Hendrik Dhondt/Hendrik 300 meter
Savat/Luc Savat/Luc 303 meter geen manieren, onbeleefd en zeer onprofessioneel, grote afrader!
Baert Carlos Baert Carlos 1 km Beste en grootste boterkoeken in de verre omgeving. Baert is al jaren DE norm voor ba...
Marey/Henk Marey/Henk 4 km
Recensies
Veganistische en glutenvrije pannenkoeken gekocht. Ze zijn maar 10 m ver geraakt. Naar het eerste bankje op de markt. Zalig!
Voor de combo het lekkerste en gezondste brood maar bovenal de beste en leukste bediening moet je hier zijn!
Beste bakker ooit! Altijd vriendelijk en veel verschillende soorten brood die je bij andere bakkers niet kan vinden
Super bakkerij. Heel vriendelijk. Ik koop hier nooit normaal brood of ontbijtkoeken. Hun speciale broden zijn zo goed dat ik ze elke keer als een feestmaal ervaar. Zelfs op een grijze maandagochtend. Mijn kinderen hebben de sandwiches van hier uitgeroepen tot beste ooit!
Bakkerij Van Hamel heef een nieuw en zeer speciaal en geweldig goed brood, boven op alle andere kleine wondertjes van een enorm assortiment aan heerlijke brooden "het Sport brood" het voldoet aan de behoefte van alles wat sportmensen wensen, tegelijk oogt het zalig en voldoet aan eiwitten en alle nodige voedingsstoffen. Onze gasten in de B&B zijn niet alleen gek op het reusachtige en spectaculaire assortiment aan heerlijke verse brooden maar op alle heerlijkheden uit de kleine maar zeer pittoreske sfeervolle bakkerij. De winkel wordt deskundig geleid door een ontzettend vriendelijke dame die de kunst verstaat om mee te denken te adviseeren en de kwaliteit van elk brood uit te leggen. Echt een toppertje en aanrader! Dit heet wel een "must see" !
Aanwinst in Maldegem,heeeel lekker ambachtelijk brood en super vriendelijke bediening. Top!! Wij komen hier heel graag! Top!
Uitstekende producten. Heel vriendelijke bediening. Alles altijd tiptop in orde.
Ze hebben ruim en lekker assortiment aan tarwevrij brood en ontbijtkoeken. Hun brood blijft ook langer lekker vers. Ze zijn niet groot maar wel de beste.
Beste bakker van maldegem volgens mij. Vriendelijke bediening. Altijd met een glimlach wordt je bediend daar. Doe zo verder!!
Super vriendelijke verkoopster. Altijd zeer professionel en vriendelijk bediend. Ruime keuze aan super lekker brood, koeken en gebak. Top kwaliteit. Beste in Maldegem
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid