facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Hal Monique

"Hoorzorg Van Looveren is een multidisciplinaire groepspraktijk met 3 locaties: Aartselaar, Antwerpen Sint Vincentius en Borsbeek.De openingsuren hier vermeld zijn deze van de praktijk in Aartselaar. Voor de andere locaties kan u terecht op onze website: www.hoorzorgvanlooveren.orgDe praktijk werd in 1995 in Wommelgem gestart door Nancy Van Looveren en bestaat ondertussen uit een team van enthousiaste paramedici.Onze dienstverlening is zeer uitgebreid, namelijk gehooronderzoek, hooradvies, hoortoestellen, hoortraining, gehoorbescherming en tinnitustherapie.Volwassenen en kinderen kunnen ook terecht voor pscychologische begeleiding, logopedie, ergotherapie en relaxatie."
Adres: Kapellestraat 17 , Aartselaar 2630, BE
Telefoonnummer: 03 887 22 18
Stad: Aartselaar
Route: Kapellestraat 17
Postcode: 2630


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Segers Ivo Segers Ivo 15 meter
Bevati Bevati 685 meter
't Kiekeskot 't Kiekeskot 930 meter Super lekker eten maar niet veel keuze en je hebt er goede free Wi-Fi
Belle Vue Belle Vue 1 km Niet zo mijn favoriete plaats. Late koffie niet zo een aanrader ook de witte wijn nie...
Recensies
Ik ben zeer goed geholpen door een heel vriendelijke audiologe.Annoick. Zij heeft mij met raad en daad bijgestaan. Bij iedere afspraak voelde ik mij steeds enorm gesteund. Het hoorcentrum in zijn totaal is een aanrader!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid