facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Haesendonck by 4M-Fire EBVBA

Van Haesendonck by 4M-Fire EBVBA

Info

Een familiebedrijf dat sinds 1962 werd opgericht en alle kennis, ervaring en vakmanschap heeft doorgegeven naar de 2e, en zelfs 3e generatie.



""Beleef onze ruime inspirerende toonzaal, en ontdek onze kwaliteitsvolle haarden, kachels, barbecues, terrashaarden, tuinhaarden, pizza ovens, airconditioning, warmtepompen en nog zoveel meer... Kortom, 4M-Fire: "Meer dan vuur alleen...""
Adres: Hoge Buizen 57, 1980 Eppegem, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 3227515014
Stad: Eppegem
Route: Hoge Buizen 57
Postcode: 1980



op zoek naar gerelateerd: Pelletkachel Kampenhout, Pelletkachel zondag open, Kachels, Kachels Cloetens, Kachels Rotselaar, Technieker gaskachel, Pelletkachel Mechelen, Hestiafire
Recensies
Helemaal niet tevreden over deze firma. We hebben ons project besproken, mooie plannen gemaakt, zag er allemaal goed uit. We hebben echter nooit een offerte gekregen. Op onze emails wordt niet gereageerd en ook telefonisch is deze firma zo goed als niet bereikbaar. Wij gaan onze haard wel elders kopen.
Zeer tevreden , goede service en als de onderhoudsman langskomt is alles dik in orde .
Zeer mooie realisatie!! Klein probleem met de kleuren van de buizen werd binnen de week opgelost. Zeer tevreden van het resultaat!
Defect aan gaskachel gemeld en men is dit snel en vakkundig komen oplossen waarvoor dank!
We zijn heel tevreden met de service en met de nieuwe haard. Echt een aanrader!
Zeer slechte ervaring met deze firma. Eind 2016 hebben we een pelletkachel gekocht bij toen nog Van Haesendock. Vanaf dag 1 brandt deze niet zoals het moet. De vlam is veel te sterk, zelfs op de lichtste stand, brandt ze nog steeds veel te hard, tot ze begint lawaai te maken, oververhit raakt en uitvalt. Dit probleem is ondertussen al 3 jaar zo. In die drie voorbije jaren zijn er werknemers van Van Haesendonck over de vloer geweest, zijn er mensen van de fabriek komen kijken, zijn er andere firma's langsgeweest, zijn we veel euro's armer maar nog steeds zitten we hier met een kachel die niet werkt. Volgens de ene zijn het de pellets, volgens de andere niet goed geregeld, volgens nog een andere de motor die niet overeenstemt met de kachel. Uiteindelijk werd Van Haesendonck overgenomen en zijn we nog beter af want nu worden we van het kastje naar de muur gestuurd. Echte oplossingen worden niet voorgesteld en de ene schuift de schuld op de andere, wat blijkbaar het makkelijkste is. Dus voor alle mensen die in de toekomst een kachel kopen, denk twee keer na voor je bij deze firma koopt, want zolang alles goed gaat is het ok, maar van zodra er zich een probleem voordoet, zit je dik in de problemen. Met of zonder garantie, gerepareerd geraakt ze toch niet.
Geen respect voor de klanten....... Nooit niet meer.....
Mooie toonzaal. Vriendelijke en persoonlijke aanpak. Nu ook corona-veilig.
Vernieuwde winkel, andere bazen andere gewoontes, nietemin is de service nog steeds optimaal. Vriendelijke mensen en heel behulpzaam
De speciaalzaak voor kachels en benodigdheden. Personeel helpt je graag verder met het zoeken naar een oplossing op maat voor het probleem met de kachel. Hier staan ook verschillende toonzaalmodellen om eens naar ke kijken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid