facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Gaap naar Slaap - Kinderslaapcoach Karen Claes

Van Gaap naar Slaap - Kinderslaapcoach Karen Claes

Info

Eén op vier kinderen onder de 5 jaar heeft slaapproblemen. Als ouder probeer je alles wat je maar kan bedenken, maar niet altijd met het gewenste resultaat. Ik kan jullie helpen om je kind op een liefdevolle, milde manier te leren in- en doorslapen.

Geschiedenis

Slapen kan je leren, net zoals praten, fietsen, lezen, schrijven, ... . Geen enkel kind wordt geboren met deze vaardigheid, maar het ene kind leert het al sneller en gemakkelijker dan het andere. Als ouder kan je je kind helpen bij het leren slapen.
Als Gentle Sleep Coach geloof ik niet in een "one-size-fits-all" methode en zal ik nooit adviseren om je kind alleen in zijn bedje te laten huilen. Beloven dat er geen traantjes zullen vloeien, kan niemand, maar het doel is wel om dit te minimaliseren. Bij de slaapcoaching vertrekken we vanuit jullie keuzes en opvattingen en stellen we van daaruit samen een slaapplan op. De Gentle Sleep Coaching methode biedt een oplossing die liefdevol en haalbaar is voor alle ouders, met een succesratio van 95%.



"Als kinderslaapcoach ondersteun ik gezinnen in de zoektocht naar een betere slaap voor het hele gezin.Ik vind het belangrijk om altijd naar het volledige plaatje te kijken: het slaapritme van een kind, invloed van externe factoren bv. medisch, ontwikkeling, ... en de gewoontes of associaties die aan het slapen gelinkt zijn.Als Gentle Sleep Coach geloof ik niet in een "one-size-fits-all" methode en zal ik nooit adviseren om je kind alleen in zijn of haar bedje te laten huilen. Beloven dat er geen traantjes zullen vloeien, kan niemand, maar het doel is wel om dit te minimaliseren. Bij de slaapcoaching vertrekken we vanuit jullie keuzes en opvattingen en stellen we van daaruit samen een slaapplan op."
Adres:
Telefoonnummer: +32479549707
Stad: Nieuwpoort



op zoek naar gerelateerd: Slaapcoach baby, Slaapcoach baby Antwerpen, Slaapcoach volwassenen, Slaapcoach baby West Vlaanderen, Snuggles and Dreams
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WW Studio AT Nieuwpoort WW Studio AT Nieuwpoort 1 km gezonde levensstijl met Weight Watchers
BIKEHIGH BIKEHIGH 3 km Fietslessen op maat, jouw uitdaging, ons doel! * Spinning * Coaching (Koersfiets/MTB...
Recensies
Na maanden van gebroken en slapeloze nachten kwamen mijn partner en ik de wanhoop nabij terecht bij Karen, op tip van een vriendin in België wij wonen in Londen. We wilden dat onze 1-jarige dochter eindelijk kon doorslapen, maar dan met zo min mogelijke traantjes 'cry it out' was geen optie voor ons. Ik was persoonlijk nogal sceptisch over de slaagkansen, maar tot mijn verbazing heeft de slaapcoaching op heel korte tijd onze dochter 'leren' doorslapen, minstens 11 uur per nacht, en met een minimum aan traantjes! Nu zijn we al even een uitgerust en uitgeslapen gezin, en dat is helemaal te danken aan Karen die bovendien ook heel tof is om mee samen te werken. We kunnen Karen dan ook enkel warm aanbevelen aan andere ouders die het moeilijk hebben met de slaap van hun baby.
Onze dochter , toen 18 maanden oud, sliep geen enkele nacht door. Ze kon uren schreeuwen tot we haar pakte en terug in slaap wiegde. Het enige wat soms hielp was een flesje. Dat werden al snel slechte slaapgewoontes die we niet afgeleerd kregen. Als gezin zaten we er volledig door, we waren doodop. Door ‘s nachts radeloos te googelen: “peuter blijft ‘s nachts schreeuwen” ; ben ik op Karen haar website terecht gekomen. De recensies zagen er goed uit en we gaven het een kans. Na het eerste gesprek met Karen hadden we al meteen een goed gevoel. Eindelijk iemand die begreep wat we als gezin doormaakten. Haar zachte aanpak was exact wat we nodig hadden. We zijn aan de slag gegaan met een slaapplan. We mochten haar nog troosten maar bouwden dit geleidelijk aan af. Tot ze ons niet meer nodig had. Niet alleen met onze dochter werd rekening gehouden maar ook met ons, de ouders en de grote broer. Het was even heel pittig maar zo hard de moeite waard! Onze dochter slaapt eindelijk door en kan nu zelf in slaap vallen. Iets waar we een tijd geleden nog maar van konden dromen. Ze is ook veel vrolijker, uitgeslapen! En wij hebben weer energie en voelen ons pakken beter! Tijdens het hele traject is Karen steeds bereikbaar en paraat om te helpen. Ze gaf ons ook vele inzichten en info over slaap bij peuters. En ook na het traject biedt ze nog veel info aan die later van pas kunnen komen naar school gaan, potjestraining, overgang groot bed, … . Het enige waar we spijt van hebben is dat we niet sneller zijn gestart : Bedankt Karen!
Na 2.5jaar zonder een goede nachtrust van ons eerste kindje, en een tweede kindje erbij van 9maand die dezelfde weg als ons eerste kindje opging qua slaapgedrag, was het hoog tijd om hier iets aan te doen. Via een prof van UZ Gent die ons Karen aanbeveelde zijn wij vol goede moed aan het traject begonnen en na 1.5week, sliepen onze kindjes eindelijk door! Karen werkt op een zeer zachte, opbouwende manier, waardoor we onze kindjes zeker niet alleen hoefden te laten wenen, wat voor ons als ouder ook emotioneel zeer belangrijk was! Wij kunnen alleen maar terugkijken op een zeer goede samenwerking en een heel goed resultaat! Ik beveel het elke ouder aan wiens kindje 's nachts vaak wakker wordt. Dank u Karen!
Karen is een hele kundige en fijne slaapcoach. Ze nam uitgebreid de tijd om onze dochter te leren kennen en stemde het slaapplan op onze situatie af. Ze is prettig in de omgang, we voelden ons direct bij haar op ons gemak, waardoor we al onze zorgen durfden te bespreken. Ze heeft een motiverende coaching stijl, die niet belerend is. Ze was erg betrokken en dacht veel met ons mee, ook qua borstvoeding en het slapen. Niets was te veel voor haar, we hebben intensief contact met haar gemaild via beeldbellen, telefoon, mail en het slaapdagboek. We hebben onze dochter beter leren kennen waar we niet alleen op het vlak van slapen iets aan hebben! Het is een investering maar het is het zeker waard, voor ons heeft het veel verschil gemaakt in ons leven. Hoewel we bekend waren met diverse theorieën en adviezen rondom slapen, wisten we op den duur niet meer waar we goed aan deden. Het ene kindje is het andere niet en sommige adviezen werken daardoor ook totaal niet. Dit maakte ons onzeker. We kwamen van ver en we zijn er nog niet helemaal, maar het heeft ons nu al veel meer rust gegeven. Ook aan onze dochter merken we dat het beter gaat. Het is een probleem waar veel ouders niet over praten, maar weet dat je niet de enige bent. We zijn blij dat we het nu met 8 maanden hebben aangepakt en niet langer hebben doorgesukkeld. We hadden steeds hoop dat het ‘met de tijd’ beter zou gaan, maar ik denk dat we nog lang hadden kunnen wachten. Bedankt Karen!
Onze dochter was 7 maanden toen we de hulp van Karen inschakelden. We hebben even getwijfeld, maar achteraf gezien zouden we onmiddellijk terug een slaapcoach nemen. Na maanden van slapeloze nachten lees: samen slapen in 1 bed, om de 1-2u drinken, rampzalige dutjes overdag en een oververmoeide mama, hebben we eindelijk onze nachtrust terug. Voor iedereen die twijfelt: het is absoluut zijn geld waard! Bedankt Karen.
Karen heeft ons en onze dochter enorm kunnen helpen met haar doeltreffend advies. Onze dochter en wijzelf waren na bijna 10 maanden van onderbroken nachten redelijk oververmoeid geraakt. Zonder zelfs een fysiek bezoek is ze erin geslaagd om ons bij elk coaching gesprek advies op maat te geven. Ze heeft ons gedurende een maand begeleid doorheen een proces waarbij wij de ouders hebben geleerd om een structureel slaapplan op te bouwen voor en met onze dochter. We kunnen nog steeds moeilijk geloven hoe haar slaapgedrag op zo een korte tijd van het ene uiterste naar het ander uiterste is kunnen evolueren. Wij zijn super blij dat onze dochter eindelijk de slaap krijgt die ze echt nodig had, en de regelmaat, maar we zijn ook heel opgetogen over onze eigen herwonnen nachtrust : . We zijn Karen dan ook enorm dankbaar voor haar fijne en doeltreffende begeleiding. Dit is een hoofdstuk dat we niet zullen vergeten, en waar we met veel dankbaarheid op terug zullen kijken.
Bij de komst van ons tweede kindje, kon ons zoontje van twee niet meer zelfstandig inslapen. Ook tijdens de nacht werd hij meermaals wakker, waarna hij niet meer in slaap viel zonder onze aanwezigheid in de kamer. Na zelf meerdere methodes te hebben geprobeerd, namen we contact op met Karen. Na haar eerste bezoek volgden drie zware weken waarbij we erg op onze tanden moesten bijten om te volharden in de methode die zij ons had voorgesteld. Deze drie weken bestonden uit ups en downs, gelukkig met geregeld contact voor de nodige bijsturing. Ondertussen is onze dochter vier maanden en slapen allebei de kindjes 's nachts heel goed! We durven het nog altijd niet helemaal geloven! We zijn super tevreden de stap te hebben gezet naar slaapcoaching.
Onze dochter is 18 maanden en sliep altijd als een roosje totdat zij ineens niet meer kon slapen zonder dat iemand haar vasthield of streelde. Dit resulteerde in slapeloze nachten waarin wij vaak om en om enkele uren aan haar bedje zaten. Dankzij de tips van Karen en het consequent zijn, heeft onze dochter weer vertrouwen gekregen dat zij 'alleen' in slaap kan vallen en papa en mama er toch ook zijn als ze ons niet ziet. Het traject is niet makkelijk en echt volhouden, daarom is het erg fijn dat er steeds opvolg gesprekken zijn waarin vragen worden beantwoord en eea wordt bijgestuurd. Dit heeft uiteindelijk bij ons geresulteerd in een kind dat weer hele nachten doorslaapt en ook overdag weer veel vrolijker is en papa en mama ook!. Mocht het in de toekomst weer eens lastig zijn, kunnen we terugvallen op alle informatie en tips die we hebben gekregen. Zelf ben ik arts en dacht ik dan ook dit slaapprobleem zelf op te kunnen lossen, maar ook als arts kan ik een slaapcoach aanbevelen. Daarnaast is Karen ontzettend aardig, geduldig en begripvol en hadden wij ons geen lievere en meer betrouwbare slaapcoach kunnen wensen. Een aanrader voor iedereen die zijn avonden en nachten terug wil!
Karen heeft ons binnen 3 weken onze nachtrust teruggegeven en onze zoon van 8 maanden is nu een goede slaper geworden. Gelukkig hadden we al een gestructureerde dagindeling voor onze 8 maanden oude zoon, wat geholpen heeft om het proces te versnellen. Maar zonder de tips van Karen had het veel langer geduurd of hadden we nu nog steeds elk uur/elke 2 uur naast het bedje van onze zoon moeten staan.
Ons zoontje sliep zowel 's nachts als overdag heel slecht en veel te weinig... Nadat we zowat alles geprobeerd hadden en we de hoop op een normale nachtrust en een uitgeslapen baby al bijna opgegeven hadden kwamen we via via bij Karen terecht. Al na een eerste gesprek zagen we opnieuw een klein lichtje aan het einde van de tunnel en na het doorlopen van een volledige slaaptraining hebben we eindelijk allemaal onze slaap terug! Een wereld van verschil op een kleine maand tijd. Het was soms zwaar, maar het is het allemaal waard geweest. Wij zijn enorm tevreden over de coaching van Karen! Ze gaf ons goede moed als het even wat moeilijker ging en door haar hebben we als gezin terug meer energie om van elkaar te genieten. Onbetaalbaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid