facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Eyken Motors BVBA

Van Eyken Motors BVBA

Info

Gespecialiseerde Garage - MERCEDES - MERCEDES AMG - PORSCHE - DONKERVOORT België - Verkoop & Service van Nieuwe & 2ehandswagens ... www.vaneykenmotors.be



"Showroom & Service WerkplaatsPORSCHE LEUVENMERCEDESCAR WRAPPINGDETAILINGCERAMIC COATINGINTERIEUR HERSTELLINGCHIPTUNING Leuven"
Adres: Nieuwe Bornestraat 47, 3012 Wilsele
Telefoonnummer: 0486/47.52.04
Stad: Wilsele
Route: Nieuwe Bornestraat 47
Postcode: 3012


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Garage Wilsele
Recensies
Ik heb onlangs het genoegen gehad mijn Porsche Panamera te laten tunen en wrappen door Kenny van Van Eyken Motors. Ik kan niet anders dan uitzonderlijk tevreden zijn met zowel het proces als het eindresultaat, en ik zou dit bedrijf graag een 10 op 10 willen geven voor hun uitstekende service. Vanaf het allereerste contact tot aan de levering van mijn nieuw getunede en gewrapte wagen, werd ik getrakteerd op een ongeëvenaarde persoonlijke aanpak. Kenny nam de tijd om mijn wensen en behoeften te begrijpen, en adviseerde mij gedurende het hele proces met zijn uitgebreide kennis en expertise. Wat betreft het tunen van mijn Panamera, merkte ik onmiddellijk een aanzienlijke verbetering in de prestaties van de auto. Het rijgevoel is nu nog strakker en de auto reageert veel sneller, wat de algemene rijervaring aanzienlijk heeft verbeterd. Kenny heeft duidelijk aandacht voor detail, en dat blijkt uit de precisie en vakmanschap die hij in zijn werk legt. Naast het tunen heeft Kenny ook een voortreffelijke job gedaan bij het wrappen van mijn auto. De afwerking is strak en naadloos, met een onberispelijke aandacht voor detail. In termen van klantenservice was Van Eyken Motors ook uitzonderlijk. Ze hebben mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen met hun responsiviteit, professionaliteit en de bereidheid om die extra mijl te gaan om ervoor te zorgen dat ik volledig tevreden was. Samengevat kan ik Van Eyken Motors en Kenny van harte aanbevelen voor iedereen die overweegt om zijn auto te laten tunen of wrappen. De kwaliteit van hun werk, de persoonlijke aanpak, de aandacht voor detail en de uitstekende klantenservice maken hen tot een van de beste in hun vakgebied.
Kenny maakt de ervaring om met een Porsche te rijden uniek! Geen maanden wachten voor een afspraak voor onderhoud, geen absurde prijzen door de naam Porsche en daarboven biedt hij echt meer service zonder moeite! Ik kan het iedereen aanraden!
Sinds enkele jaren klant bij Kenny en zijn team en heel tevreden van zijn aanpak en service. Toffe kerel die weet waar hij mee bezig is. Ik kom graag bij hem in de garage en vertrouw hem volledig met mijn Porsche Carrera. Een echte expert!
Super service!! Professioneel en vriendelijk! Niet te vergelijken met ‘officiële dealers’. Kenny Van Eyken doet wat hij zegt en dat is wat elke Porsche klant verwacht. Ik raad deze garage ten zeerste aan!
Beste Via deze weg wil ik je nog bedanken voor de vlotte aankoop van mijne nieuwe wagen. De klantvriendelijkheid en de coating die door jullie geplaatst is zijn echt top!!!! BEDANKT !!!!!
Heel vriendelijk ,top service !!
170km heen en terug maar het was het meer dan waard. Tuning door ATM/Vaneyken geklaard in 1u15 min en het verschil is zeer goed merkbaar bij lager toerental. Voor prijs/kwaliteit geef ik dan ook de volle 10/10 !!!
Het team van Van Eyken Motors is high-end, en dat is exact wat een bestuurder van een high-end merk mag verwachten. De plek voor een full-service voor je wagen. Open, eerlijke en duidelijke communicatie. Kenny en zijn team denken oprecht mee vóór de cliënt. Service, kennis van het vak en opvolging van ongezien level. Mijn gemeende complimenten.
Schitterende service. Heel erg blij dat ik hier terecht kon voor een herstelling aan mijn wagen, terwijl ik geen klant ben bij deze zaak. Super!!
Zeer mooie zaak, met aandacht voor de klant. Goede communicatie, hartelijke ontvangst en geweldige service. Een voorbeeld voor velen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid