facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Eyck Sport Dadizele

Adres: Meensesteenweg 168, 8890 Moorslede
Telefoonnummer: 056540440
Stad: Moorslede
Route: Meensesteenweg 168
Postcode: 8890


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Van Eyck onderdelen, Van Eyck fietskledij, Van Eyck Sport Geel, Van Eyck Sport getrouwheidskaart, Van Eyck fietsen promoties, Grootste fietsenwinkel België, Van Eyck Sport Gent, Van Eyck online shop
Recensies
Deze namiddag langsgegaan voor nieuwe sportvoeding. Super service/uitleg door Alexander. Nogmaals bedankt, Dieter
Zeer verzorgde en volledige winkel: uitrusting, voeding, verzorging, alles voor de fiets, zeer grote keuze in grote zaak. Eigen werkplaats. Professioneel advies, zeker op technisch vlak. Je moet er geweest zijn. Prima webshop. Cadeau nodig? Vraag een bon.
Aan de 2 vriendelijke en sympathieke mechaniekers die mij daarnet geholpen hebben om de juiste tool te vinden om een oude bottem bracket af te nemen: het is gelukt! bedankt voor de hulp! Top zaak met top service!
Veel keuze, mooie Winkler en acceptabele prijzen
1 maand geleden heb ik bij Van Eyck Dadizele een Ridley Liz met schijfremmen gekocht. Ik ben super tevreden van de service, en ook van mijn fiets.
Je wordt persoonlijk goed geholpen
TOP winkel voor alles wat fiets benodigdheden betreft. Zeer goeie prijzen en een vlotte bediening. Wel niet zo gespecialiseerd in E-MTB en algemene kennis daar omtrent.
Zitten niet slecht wat prijzen betreft, maar als je service en deskundige uitleg verwacht moet je hier niet zijn. Ze zijn gewoon onvriendelijk en het voelt alsof je hen stoort als je om uitleg vraagt. Laatste keer dat ik er was voor een volledige uitrustig zomer, winter, schoenen, helm, ... kregen we zo goed als geen uitleg rond vrouwenkledij en was het assortiment heel beperkt. Een paar minuten voor sluitingsuur werd, zonder enige vermelding, de muziek en het licht uitgedaan terwijl mijn vrouw nog in het pashokje stond. We zijn dan maar zo snel mogelijk vertrokken zonder iets te kopen uiteraard.
Slecht echt slecht, service trekt op niks! Ben al 5 weken aan het wachten op een balhoofdlager... Telefonisch niet te bereiken nemen gewoon niet op juist hun stom muziekje hoor je en dat is het! ze doen zelfs geen moeite om zelf contact op te nemen. Kortom onbetrouwbare winkel en duur ook nog in vergelijking met bep andere winkels!
Top winkel voor materiaal maar het zijn salonmechaniciens. Willen niet aan oud materiaal werken. Jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid