facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Eigen Kweek

Van Eigen Kweek

Info

Wat begon met een passie voor de moestuin en een foodblog, groeide uit tot een boerderijwinkel. Hier verkopen we dagverse producten van op onze boerderij!

Geschiedenis

Boerderijwinkel



"Met de grootste zorg en hygiëne bieden we je ons ruim assortiment ambachtelijke producten aan in onze prachtige boerderijwinkel.Onze eigen producten vullen we graag aan met producten van lokale boeren en producenten, die goed bij onze manier van werken en waarden passen. Zo kunnen we je ook groentepakketten, aardappelen, boter, vaste kazen, bloem en veel meer aanbieden.Kom zeker eens langs om in onze boerderijwinkel alle producten te leren kennen. We vertellen je met veel plezier het verhaal achter de producten."
Adres: Beekstraat 21, 9971 Lembeke, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0473327126
Stad: Lembeke
Route: Beekstraat 21
Postcode: 9971



op zoek naar gerelateerd: Markt Lembeke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Audenaert Luc & Dirk NV Audenaert Luc & Dirk NV 662 meter Topdealer. Aanrader voor alle landbouwers.
Stal Boelens Stal Boelens 2 km Opleiden jonge paarden Uitbrengen op wedstrijd Pensionstallen Fokkerij 'Van De Vromb...
Zelfpluktuin Aveschootshoeve Zelfpluktuin Aveschootshoeve 3 km In Lembeke is er sinds 2012 een zelfpluktuin waar je o.a. aardbeien en frambozen kan ...
Recensies
Ik was er met mijn dochter.ik heb niets gekocht maar het zag er allemaal lekker uit, mooi verzorgd en vriendelijke ontvangst. Ik ga zeker eens inkopen doen.
Voor wie wil overstappen naar locale heerlijke producten kan ik deze plek ten zeerste aanraden. Hier krijgen de dieren een stressloos leven in de natuur wat zich weerspiegeld in de producten. Men verkoopt verse melk, eieren, meel, granola, honing, verschillende lekkere yoghurt en dessertbereidingen, hemelse ijs en op bestelling prachtige ijstaarten. Je kan er ook terecht voor runder en varkensvlees vleespakketten. Seizoensgebonden producten zoals aardbeien, vlierbloesemsiroop, lekkere appelsap. Je word hier vriendelijk ontvangen door Sarah en Benny. 2 gepassioneerde mensen voor dier, natuur en hun fantastische producten waar ze terecht fier mogen op zijn.
super lieve mensen doe zo voort met alles het was een leerrijke namiddag op de boerderij vooral de pudding zijn overheerlijk
Heerlijke vleespakketten! Om de paar weken kan je op de overzichtelijke webshop uw eigen vleespakket samen stellen waarbij je de keuze hebt uit heerlijk varken- en rundsvlees. De smaak valt niet te overtreffen! Wij hebben een grote hoeveelheid in de diepvries zitten en dit is een enorm gemak. Indien je geïnteresseerd bent in heerlijke stukjes verantwoord en lokaal geproduceerd vlees, je weet heb te vinden :
Sarah en Benny runnen samen met Benny's ouders de boerderij waar ze varkens telen, melkvee en Herreford runderen. Sarah runt de winkel waar je diepgevroren varkensvlees kan kopen hamburgers, varkenshaasje, kotelet, gehakt...., doordat de varkens buiten lopen, heeft het vlees een totaal andere én veel betere smaak. Op bestelling kan ook rundsvlees van het Herreford rund gekocht worden. Op zoek naar een heerlijk dessert? Dan ben je zeker op het juiste adres, vers hoeveijs in diverse smaken, frisco's, rijstpap, chocomousse, yoghurt,... en heerlijke ijstaarten op bestelling! Van Eigen Kweek is meer dan een ommetje waard.
Heerlijke producten voor een correcte prijs. Hier koop je rechtstreeks van de landbouwer je producten: hoeveijs schepijs, frisco's, ijstaarten op bestelling, chocomousse, rijstpap en andere lekkere zuivelproducten. Daarnaast verkopen ze ook varkens- en rundsvlees en zeer uniek: de varkens en runderen lopen er nog heerlijk in de weide. Met veel zorg worden de varkens en runderen grootgebracht. De uitbaters weten zeer goed waar ze mee bezig zijn en hebben een zeer duidelijke toekomstvisie. Meer dan een omweg waard!
Zeer lekkere produkten vervaardigd met eigen melk, lekker vlees zowel varkens als rund . Vriendelijke bediening en mooie kado pakketten.
Heerlijke producten aan eerlijke prijzen. Super vers en lekker
Hele lieve mensen, super goeie hulp en heel lekker vlees en dessertjes
Het mag gezegd worden. Altijd vriendelijk ontvangst en zeer goede en vooral lekkere producten.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Van Eigen Kweek met het openbaar vervoer


Kaprijke Wauterstraat 140 meter
96
Kaprijke Wauterstraat 140 meter
195
Kaprijke Wauterstraat 180 meter
96
Kaprijke Wauterstraat 180 meter
195

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid