facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Doorslaer

Van Doorslaer

Info

Ramen - deuren in ALU en PVC

Geschiedenis

Ramen - deuren in ALU en PVC

Adres: Koning Leopoldlaan 7b, 2870 Breendonk (plaats)
Telefoonnummer: 03/886.77.95
Stad: Breendonk
Route: Koning Leopoldlaan 7b
Postcode: 2870


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Van Doorslaer Planten, Van Doorslaer Bornem, Ramen Londerzeel, Thielemans Ramen, Facebook Van Doorslaer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Valor NV Valor NV 994 meter Geen traditionele projectontwikkeling. Valor gaat veel verder.
Recensies
Wij WAREN tevreden... tot we merkten dat de buitendeur beschadigd geplaatst blijkt te zijn. De beschadiging is niet zichtbaar als de deur gesloten is, maar wel als ze open staat, het is nét op ooghoogte, het valt metéén op! Na 4 maanden wachten en veel gepalaver, krijgen we uiteindelijk als antwoord nadat we zelf zeker 6 keer opnieuw moesten bellen/mailen dat dit niet onder de garantie valt. Ze schermen dan met een formuliertje in het Engels, een bepaalde norm, die blijkbaar zegt dat ze deuren of ramen mogen plaatsen die beschadigd blijken te zijn, zolang het maar niet zichtbaar is als raam of deur gesloten is. Niks garantie, zelfs geen enkele herstelling of oplossing wordt voorgesteld, helaas hebben wij ter goedertrouw de factuur onmiddellijk betaald! Shame on you Van Doorslaer!
Super tevreden na plaatsing van nieuwe aluminium ramen en 2 schuiframen. Vriendelijke mannen die na elke werkdag alles keurig hebben achtergelaten. Aanrader!
Ondanks corona tijden toch een zeer snelle en correcte levering +/- 4 - 5 maand. De concurentie doet er heel wat langer over. Foutje bij productie van de ramen was geen probleem en werd meteen aangepast. Zeer tevreden
Zeer tevreden over onze samenwerking. Wij ontvingen onze offerte kort na het initiële plaatsbezoek. In de knappe toonzaal was het makkelijk om kleur te kiezen, en namen ze echt uitgebreid de tijd om ons te begeleiden. De plaatsing van onze ramen en deuren is gebeurd op de afgesproken datum en volgens de gemaakte afspraken. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Wij zouden dit bedrijf dan ook aan iedereen warm aanbevelen.
Van Doorslaer is een correcte firma. Het begint in de toonzaal waar je een duidelijke uitleg krijgt. Heeft vakmensen in dienst die zeer vriendelijk en gedienstig zijn. Afwerking is ook zeer goed. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Aanrader!
"6 weken levertermijn voor onze ramen. Nieuwbouw. " Werden uiteindelijk meer dan 9 maanden. Herhaaldelijk "Morgen gegarandeerd komen we afwerken"... en natuurlijk niemand die komt opdagen. Maanden aan een stuk. Op bepaald moment namen ze telefoon niet meer op omdat ze mijn nummer zagen. Ik had eerder aangetekend schrijven moeten sturen. Vreselijke firma.
Zij plaatsen uw garagepoort. De afstandsbedieningen werken niet en dan moet je maar naar de producent bellen. Mooie service..... parapluutje. Een nieuwe deurtrekker komen plaatsen duurt 6 maand. Ze komen eerst 2x met de verkeerde deurtrekker. Het glas van de voordeur was na 5 maand een barst in. Niet hun schuld was hun antwoord. Doch is vastgesteld dat er een plaatsingsfout is gebeurd. Een schel uit de zijkant van het glas. Ik raad deze firma ten zeerste af. Voor goede service gaat u beter naar gebroeders Van Praet in Londerzeel.
Je krijgt er een degelijke uitleg alsook een correcte prijs. Ze hebben een mooie vernieuwde toonzaal waar alles duidelijk uitgestald staat. 3 maanden na plaatsing kwamen ze zonder problemen een kleine aanpassing uitvoeren aan mijn voordeur. Correcte firma.
Mooie ramen, mooi afgewerkt en steeds correct bij afspraken. Een aanrader!!!
Topservice door heel sympathieke vakmensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid