facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Dionant

"In het centrum van Halle vindt u Bloemenwinkel Van Dionant. Zaakvoerder Herman en zijn winkel zijn al jaren een begrip in de streek. U kan er niet alleen verse bloemen en planten aankopen, maar kan er ook terecht voor aardewerk en decoratie. Ook tafelservies bv. ovenschalen zit in het assortiment.Geraakt u niet tot in de winkel? Dan kan u onze producten eenvoudig online bestellen. In onze webshop kan u rustig ons gamma bekijken. Voor speciale gelegenheden kan u zelfs unieke stukken zoals een rozenhart aankopen.Ons aanbod:Bloemen & planten kamerplanten, buitenplanten, boeketten,...Potterie uit keramiek, terracotta,...Decoratie geurkaarsen, beeldjes, kussens,...Tafelservies bestek, glazen, tafellinnen,..."
Adres: Oudstrijdersplein 16 , Halle 1500, BE
Telefoonnummer: 02 360 17 21
Stad: Halle
Route: Oudstrijdersplein 16
Postcode: 1500



op zoek naar gerelateerd: Bloemenwinkel Halle, Nieuwe bloemenwinkel Halle, Bloemenwinkel Halle Basiliekstraat, Bloemenwinkel Halle Zoersel, Bloemenwinkel Buizingen, Bloemenwinkel Sint-Pieters-Leeuw, Bloemenwinkel Sint-Genesius-Rode, Bloemenwinkel in de buurt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boeketje Boeketje 449 meter Een hele goede bloemenzaak met vriendelijk personeel. Regelmatig kom ik hier langs vo...
Vannerom/Chr Vannerom/Chr 486 meter
Recensies
Mooie winkel. Daar ga je binnen en kom je nooit met lege handen buiten. Ook heel mooie boeketten met verse bloemen.
Een zeer mooie bloemenwinkel met veel variatie, voor ieder wat wils, zeer vriendelijke bediening op tijd en stond een leuke vernieuwing in het assortiment. Ik heb hier een gevoel van thuiskomen. Kortom ik kom hier heel graag winkelen.
Veel variatie van pot tot plant tot zelf samen te stellen boeket bloemen . Heel klantvriendelijk
Niet tevreden van de kwaliteit van de vaste planten. Mossteenbreek gekocht, eens ik thuis kwam,zag ik dat de potten onderaan vol schimmel zaten. Alsnog geplant maar tevergeefs. Geldverspilling! Jammer want vrij dure winkel.
Altijd zeer tevreden over de kwaliteit en de orignaliteit van zowel bloemen als decoratie artikelen. Ook goede service qua bestellingen!
Mooie winkel, mooie bloemen! Aangezien ik elke week bloemen koop voor mijn huisje op te fleuren, en hier elke dag voorbij liep, moest ik een keer hier binnen wandelen. Er was een oudere dame aan het werk, en die zei niks. Ik als klant zijnde, moest als eerst een goededag zeggen, ik gaf haar een vriendelijke glimlach. En kreeg geen lach, of een goedendag terug. Ik loop verder en zie prachtige bloemen. Ik loop rond, pak een paar bloemen bij elkaar, deze dame heeft mij een paar keer gekruist en ze laat mij me gang gaan. Tot op een moment een vriendelijke man naar mij toe kwam en zei ' mevrouw, het is hier geen self service' . Ik verantschuldigde mij en deze vriendelijke man heeft mij verder prima geholpen. Deze oudere dame die mij een paar keer gekruist had, had dat wel even mogen zeggen dat het geen self service was toen ze mij bezig zag. Er kwam een andere klant binnen, en deze oudere dame ging naar de klant toe en zei ' goedendag meneer! Kan ik u helpen? Mijn mond viel ervan open. Ze kon dus wel klant vriendelijk zijn, alleen totaal niet met mij. Vandaar dat het de eerste en ook de laatste keer is dat ik hier kwam. Nogmaals, prachtige winkel, prachtige bloemen, en de man die mij geholpen heeft, was enorm behulpzaam.
Dag Herman Ik vind dat jullie een fantastisch mooie winkel hebben en heel mooie bloemen. Vaak wordt ik hier goed ontvangen, maar de vriendelijkheid kan soms wat beter. Intussen kom ik hier regelmatig en weet ik hoe het eraan toe gaat, maar voor mensen die jullie niet kennen, kan ik me inbeelden dat dit soms vreemd over komt. Dus daar zie ikzelf nog een werkpuntje. Groeten
Op zoek naar een bruidsboeket hier langs geweest. Kregen een iPad met een kleine 100 tal foto's. Vaak dezelfde ronde of zeer strakte types. Geen langwerpige en ook niet met Orchideeën, de lievelingsbloem van mijn verloofde... Toen ik nadien voorzichtig vroeg of roze orchideeën niet mogelijk waren, kregen we prompt het antwoord: "Dat is mijn stijl en als je niks vindt, kan je beter op een ander kijken". Dit samen met de toon waarop het meegeven werd hadden ons aan de grond kunnen nagelen, maar gelukkig verlieten we snel de zaak en vonden in Huizingen zowel het bruidsboeket als bloemen voor de kerk en de feestzaal... Hier bij Van Dionant zien ze me zeker niet meer terug!
Grote en mooie bloemenwinkel waar je ook terecht kan voor decoratie artikels van serax en rastelli. Ook de serviezen van Sergio en Pascal Naessens zijn er te verkrijgen. Zeer verse bloemen die je minimum 10 dagen kan houden. Super kwaliteit.
Fijne winkel met een breed assortiment van bloemen, planten en decoratie. Prima service door een vriendelijk team dat top is in hun vak. Aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid