facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Den Neste

Van Den Neste

Info

U heeft voor uw boekhouding en advies iemand nodig die proactief en persoonlijk met uw zaak bezig is. Of het nu gaat over uw boekhouding, loonberekening of fiscaal-advies, we zoeken steeds de beste oplossing in uw specifieke situatie.

Geschiedenis

Als ondernemer bent u graag bezig met waar u goed in bent, uw corebusiness zoals dat dan heet. Dat hebben we bij Van Den Neste goed begrepen. U heeft voor uw boekhouding en advies iemand nodig die proactief en persoonlijk met uw zaak bezig is. Of het nu gaat over uw boekhouding, loonberekening of fiscaal-advies we zoeken steeds de beste oplossing in uw specifieke situatie.

Om dit in te vullen heeft Van Den Neste in 4 kantoren, een gespecialiseerd fiscaal team van voortdurend getrainde boekhouders & fiscalisten om zowel VZW's, zelfstandigen, vrije beroepen, bijberoepen, starters en KMO's gepast te adviseren.

Vooruit denken, vanuit een gespecialiseerde knowhow en een brede dienstverlening is het engagement van elke dag om de ambitie van het kantoor waar te maken: de toekomst van onze klanten.

Adres: Steenweg naar Alsemberg 912, Huizingen
Telefoonnummer: 02 359 00 10
Stad: Huizingen
Route: Steenweg naar Alsemberg 912


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Van den Nest Webshop, Wim Van den Nest, Van den Nest tuinhout, Van DEN NEST consumptiecheques, Van Den Nest Schoonaarde, Van den Nest Verlichting, Van den Nest badkamers
Recensies
Zeer behulpzaam en snelle afhandeling. Bravo
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid