facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van den Broeck - Prolians

Van den Broeck - Prolians

Info

Meer dan 400 000 artikelen in voorraad voor de bouw en industrie. Onze vakspecialisten staan garant voor vakkundig technisch advies op maat, een snelle service en een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Geschiedenis

Van den Broeck – Prolians: de partner waarop u kan bouwen en vertrouwen. Meer dan 400 000 artikelen in voorraad voor de bouw en industrie. Onze vakspecialisten staan garant voor vakkundig technisch advies op maat, een snelle service en een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.
Wij hebben alle grote merken in voorraad. Als professional of semiprofessional in bouw en interieur, vindt u alles bij Van den Broeck – Prolians.

-- Beslag en Interieur

Van den Broeck - Prolians brengt functioneel en esthetisch samen. Niet voor onze producten, maar ook technische ondersteuning en een hoogwaardige afwerking voor uw toepassingen combineren we dankzij een doorgedreven marktkennis en uitgebreide contacten bij al onze merken.

-- Gereedschappen en bevestigingen

Wij zijn uw partner in gereedschappen voor allerhande toepassingen. Om goed werk te kunnen leveren is het juiste gereedschap nodig. Wij begeleiden u graag om de juiste keuze te maken uit het ruime aanbod gerenommeerde A-merken of prijsgunstige premium merken, aangepast aan uw toepassingen en budget. Dankzij het brede assortiment aan handgereedschappen, elektrische gereedschappen en bevestigingen, rusten wij uw medewerkers uit met alle middelen die nodig zijn om kwaliteitswerk te leveren. Daarbij schenken we aandacht aan ergonomie tegen een competitieve prijs.

-- Veiligheid en milieu

Wij zijn ons ten zeerste bewust van de risico's waaraan uw medewerkers dagelijks worden blootgesteld. Zij zijn van nature uit kwetsbaar en hen van de juiste bescherming voorzien is onze job. Wij stellen onze ervaring en doorgedreven kennis van normen en veiligheidsvereisten op het gebied van PBM ter beschikking. Ten behoeve van uw medewerkers.

-- Technische producten

Met onze technische producten bieden wij een ruim assortiment aan A-merken en standaardartikelen. Onze raadgevers garanderen een hoge mate aan technische kennis en flexibiliteit om voor zowel uw algemene als uw specifieke behoeften een oplossing te bieden. De kennis en ervaring die daarbij nodig zijn, stellen wij ter beschikking om zo uw productiviteit te garanderen.

Adres: Atealaan 35, 2270 Herenthout
Telefoonnummer: +3214259500
Stad: Herenthout
Route: Atealaan 35
Postcode: 2270


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Van den Broeck sloten, Van den Broeck bouwmaterialen, Van den Broeck Lier, Van den Broecke, Openingsuren Van den Broeck, Gereedschap Herentals, Van den Broeck Vorselaar, Begrafenissen Van Den Broeck
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Würth Herenthout Würth Herenthout 152 meter Alles wat ik nodig had was er niet Maar de man die verantwoordelijk is voor het filia...
G & M (Graniet en Marmer bvba) G & M (Graniet en Marmer bvba) 253 meter Topwerk! Aanrader +++
Animal Special Products Int'l Animal Special Products Int'l 2 km Animal Special Products Int'l for all your pet products!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid