facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van den Broeck Lier

Van den Broeck Lier

Info

Bouwcenter - Bouwmaterialen - Beton



"Bouwmaterialen Van den Broeck werd opgericht in 1955 en is gespecialiseerd in bouwmaterialen, gereedschappen, doe-het-zelfartikelen en stortklaar beton. Het familiebedrijf beschikt over een voorraad van ruim 35.000 artikelen en heeft alle kennis in huis om zowel particuliere bouwheren als professionals met raad en daad bij te staan."
Adres: Berlaarsesteenweg 128-1, 2500 Lier (België)
Telefoonnummer: +3234918252
Stad: Lier
Route: Berlaarsesteenweg 128-1
Postcode: 2500


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Van den Braembussche Lier, Van den Broeck dakmaterialen, Van den Broeck Schoten openingsuren, Van den Broeck Herentals, Betoncentrale Lier, Van den Broeck merksem, Van den Broeck bouwmaterialen pijpelheide, Van den Braembussche webshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
bouwmaterialen Van den Broeck -  Lier & Schoten bouwmaterialen Van den Broeck - Lier & Scho... 0 meter Vanaf nu is het uitgebreid HPX tape assortiment voor uw project, schilderwerk, repara...
Recensies
bouwcenter Van den Broeck Het Bouwcenter heeft een winkelruimte van 2000m² met 500m² magazijn en 500m² buitenopslag. Particulier en professional kunnen hier terecht voor zowel deskundig advies, offerte, order en levering van een project als een helpende hand in de cash&carry afdeling. De magazijniers verzorgen de zaagservice van pro kwaliteit plaatmateriaal en snijden de meest courante zaken onderdakfolie, epdm, stucgaas, gronddoek, etc per meter af. In de betoncentrale in Lier stellen ze naar wens diverse soorten hoogwaardig beton samen. Het BENOR-gekeurde beton wordt met betonmixers op de werf geleverd. Door toevoeging van versneller, vertrager, waterdichtingsmiddel, fijne of grove granulaten en verschillende soorten cement, passen we de betonkwaliteit aan in functie van elk project.
Alles ok, behalve de patatten die vond ik niet lekker, maar voor de rest niets aan te merken
Vanaf nu is het uitgebreid HPX tape assortiment voor uw project, schilderwerk, reparatie of isolatie beschikbaar bij Van den Broeck
Personeel is vriendelijk maar laat de wensen over. Het is niet normaal als je als eerste in de wachtrij staat dat de mensen achter je allemaal al bediend zijn en je voor je het weet er een half uur op je materiaalmoet wachten. Wanneer je dan naar binnen gaat en het zegt kunnen ze blijkbaar wel snel schakelen en dan heb je binnen de 5 minuten je materiaal waar je al een half uur op staat te wachten. Dit vind ik echt debutant en laat dus zeker de wens van snelle service over.
Ik was op zoek naar een gebogen driehoek voor een afdak en heb deze niet gevonden. Personeel was zeer behulpzaam. Zal zeker terug gaan.
Heel grote winkel met een groot aanbod aan bouwmaterialen en alles wat er bij hoort.
Mooie en grote winkel maar de man die ons 'hielp' was totaal niet op de hoogte over de producten, deed de moeite niet om info op te zoeken en zei letterlijk dat hij niet snapte waarom hij ons een prijs moest geven.
Als tijd geen probleem is. Soms lang wachten op bediening uit magazijn
Zéér leuke winkel ! Hebben een groot gamma en vriendelijk personeel. Helaas wordt dit niet verder gezet over heel Van den Broeck... Vriendelijkheid is vooral ver te zoeken wanneer je moet afhalen in het magazijn. Een reactie als zijnde: moeten jullie nu allemaal hier samen aankomen... En: ik ga deze zak niet wisselen was een gat in de mp75 waardoor heel mn koffer nu vol hangt je zal het met deze maar moeten doen...terwijl er andere dichte zakken naast stonden?! zijn vrij jammer. Klanten of gasten betalen uiteindelijk hoe je het draait of keert ook de lonen van deze mensen. Als ik mijn job niet graag meer doe... zoek ik een andere en dan maak ik het zeker de klanten niet moeilijk. Spijtig dat ik meestal dus dit magazijn moet passeren. Voor de rest allemaal top doe zo verder !
Men had het produkt dat ik zocht niet in de winkel , maar men heeft het voor mij besteld en kon het later ophalen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid