facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Den Bossche Keuken & Totaalinterieur

Van Den Bossche Keuken & Totaalinterieur

Info

Ontdek onze keukencreaties van topkwaliteit uit eigen atelier, met de beste merken van elektrotoestellen en steeds een uniek design.

Geschiedenis

Van Den Bossche Keukens biedt volledige interieurinrichting op maat aan, aangepast aan uw smaak en budget en geproduceerd in ons eigen atelier in Herzele.

Keukens zijn onze passie. In een woning is de keuken de centrale ontmoetingsplaats van het gezin. Een hedendaagse keuken leent zich tot veel meer dan enkel het kookgebeuren. Functies zoals gezellig praten, gasten ontvangen en ontspanning verhuizen meer en meer naar de keuken. Wij geven uw keuken een meerwaarde en stemmen ze 100% af op uw eisen en verlangens.
Onze keukens staan garant voor kwaliteit, design, functionaliteit en afwerking, alles van het hoogste niveau.

Design
Door ons 100%-op-maat concept, kunnen onze ontwerpers uw droomkeuken volgens uw smaak uittekenen. Of u nu kiest voor een tijdloze, strakke keuken of een stijlvolle, klassieke keuken.
Uw droomkeuken is ons doel en om dat te realiseren stellen we graag onze ruime ervaring en deskundig advies ter beschikking.

Kwaliteit
Wij streven altijd naar de beste kwaliteit en maken in ons eigen atelier gebruik van de nieuwste technieken en het beste meubelbeslag. Ook in keukenapparatuur selecteren wij voor u de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Service
Een gemotiveerd team van keukenbouwers staat paraat om uw droomkeuken met zorg te installeren en perfect af te werken. Onze dienst-na-verkoop staat garant voor snelle herstellingen.



"Wij plaatsen keukens, dressings en badkamers in alle stijlen,van modern tot klassiek. Ons interieurteam levert maatwerken bezorgt jouw huis een metamorfose."
Adres: Hoogstraat 179E, 9550 Herzele
Telefoonnummer: 093420050
Stad: Herzele
Route: Hoogstraat 179E
Postcode: 9550


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Dressing outlet, Dressing showroommodel, Keuken realisaties, Interieur realisaties
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BEJA NV BEJA NV 2 km Altijd snel en efficiënt! Geleverde goederen vind ik altijd mooi afgewerkt. Je kan st...
BFactor BFactor 3 km
Woodpeckerbiobouwen Woodpeckerbiobouwen 3 km Top ! Deskundig en persoonlijk advies.
Recensies
Zeer vriendelijke en professionele aanpak Zeer goede prijssetting en correct Geen kortingen van 30% ,maar direct basisprijs anderen bedriegen u eerst voor 35% en geven je dan 30
We hebben onze keuken besteld bij Vandenbossche. Ze verschillen van hun concurrenten door het juiste inzicht te geven en dit aan een zeer correcte prijs. Waar het bij hen draait om kwaliteit, draait het bij simpele verkopers in andere grote keukenzaken meestal om kwantiteit Zoveel mogelijk keukens verkopen. Wij zijn allezins tevreden
We waren /zijn nog steeds zeer tevreden over keuken die we 10 jaar geleden hebben laten plaatsen! Daarna ook badkamer, slaapkamer laten doen. Ook allemaal ok!
Kwaliteitsvolle keukens. Eerlijke info op een klantvriendelijke wijze gebracht. Wij waren in 1997 bij de plaatsing erg tevreden en dat zijn we nu nog.
Heel vriendelijke en behulpzame mensen die echt luisteren naar wat je wil en gepast advies geven. Fantastische keuken, inbouwkasten, tv-meubel en bureau geplaatst. Top service!
Zeer klant gericht. Boenke erop met voorstellen. Verrassend ontwerp in moeilijke ruimte.

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid