facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van De Velde - Fietsen

Van De Velde - Fietsen
Adres: Katelijnsesteenweg 53, 2570 Duffel, België
Telefoonnummer: 015 31 13 99
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Duffel
Route: Katelijnsesteenweg
Huisnummer: 53
Postcode: 2570


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 13:00–19:00
woensdag: 13:00–19:00
donderdag: 13:00–19:00
vrijdag: 13:00–19:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Informatie gaan vragen, correcte informatie gekregen, vriendelijke mensen, zonder show, eerlijk. Vriendin heeft er 2 fietsen gekocht, alles perfect verlopen, aanrader!!
37.5€ allen voor een 20 inch band installeren!. Ongelofelijk daarom doe ik nooit Local! bij decathlon kost mij 15€! Ongelofelijk. Ik heb zelf vier banden van mijn wagen 70€ betaald met montage en balans inbegrepen!
Mij in de vluchtte gaan depanneren als ik merkte da in met een tet in mijn achterband zat. Spijtig genoeg al niet te veel keuze aan koersbanden, dan ook nog is 20€ moeten betalen voor enkel de montage... Ik ben er gerust voor om de lokale handel te steunen, maar voor dat bedrag had ik wel een co2 patroon willen opofferen en het zelf op de stoep van de winkel gedaan. Ben ook net iets meer enthousiasme gewoon van mijne vaste fietsenmaker. Al chance da het was om mijn rit te kunnen afwerken anders had ik de band daar gelaten. Spijtige eerste ervaring
fiets binnengebracht voor onderhoud. 35eur betaald maar belangrijkste onderdeel - ketting was niet nagekeken of gesmeerd. volgende dag brak die ook... ik moest nog voor kettingslotje bijbetalen. over klantgerichtheid gesproken.
Vriendelijk, down to earth, zonder show, eerlijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid