facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van de Poel transport

Van de Poel transport

Info

Transport Van de Poel is al 20 jaar gespecialiseerd in nationaal en internationaal transport van palletgoederen.

Geschiedenis

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die uw goederen met veel zorg vervoert naar uw internationale bestemming? Dan bent u bij Transport Van de Poel aan het juiste adres.

Adres:
Telefoonnummer: 32014283828
Stad: Herenthout


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 21:00
Dinsdag: 07:00 - 21:00
Woensdag: 07:00 - 21:00
Donderdag: 07:00 - 21:00
Vrijdag: 07:00 - 21:00
Zaterdag: 07:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Van de Poel transport vacatures, Van der Poel vacatures, Chauffeur internationaal transport gevraagd, Transport Hendrickx, Van de Poel Bouwel, Van de Poel schaatsen, Van de Poel tuinmachines, Van de Poel Emblem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GRCT GRCT 469 meter Na 1,5 jaar krijgen we nog een aanbetaling en dreigen ze met juridische stappen terwi...
Recensies
Fysiek geweld gebruikt tegen mij door een agressieve chauffeur die zich niet kan gedragen en niet houdt aan de wetgeving van het land waar ze op dat moment in zijn, en als ze worden aangesproken op hun gedrag gaat kan die persoon blijkbaar alleen maar geweld gebruiken want normale woorden zijn blijkbaar te lastig. Dan maar politie gebeld. moet morgen aangifte gaan doen.
Jullie vrachtwagenchauffeurs zorgen voor zeer onveilige verkeerssituaties!
Goede service.
Vies bedrijf. Nog maar heel weinig normale chauffeurs in dienst hier
Lang gewacht aan balie. 35min +
Ik werk hier
Vertaald door Google 4 sterren omdat er geen parkeergelegenheid is. Ze beginnen te werken vanaf 8⁰⁰. Het is beter om niet op het fietspad te komen, zweren fietsers. Ze lossen onder oprijplaten 1 en 2, één lader lost om de beurt de opleggers, de rest wordt geladen. Er is een goede douche en toilet. Ga naar binnen, sla linksaf en helemaal links is er een toilet en een douche. Beleefd personeel. Veel succes aan iedereen op de weg. Origineel 4 звезды потому что ,нет стоянки . Начинают работать с 8⁰⁰. На велодорожку лучше нестановиться,ругаються велосипедисты. Разгружают под 1 и 2 рампой,один грузчик поочереди разгружает прицепы,остальные под загрузку. Есть неплохой душь и туалет. Зайдя внутрь поворачиваешь на лево и до упора,слева будет туалет и душь. Вежливый персонал . Всем удачи на дороге.
Vertaald door Google Over het algemeen is het cool, je kunt nergens staan. Toen er iemand op de oprit verscheen, die een uur duurde, was het laden redelijk efficiënt. Behulpzame mensen. Origineel Ogólnie spoko nie ma za bardzo gdzie stać . Jak już ktoś się zjawił na rampie co trwało godzinę to załadunek w miarę sprawny . Ludzie pomocni .
Vertaald door Google Ze laden op bij de oprit, heel snel, in 27 minuten was ik vol. Vriendelijk personeel, spreken Engels. Origineel Se încarcă la rampă, foarte rapizi, in 27 de minute am fost complet. Personal amabil, vorbesc engleză.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid