facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Damme Statue Fan Gallery

Van Damme Statue Fan Gallery

Info

World Fans at the statue

Adres: Westland Shopping Center, Anderlecht
Stad: Anderlecht
Route: Westland Shopping Center


Recensies
Ik vond het een heel .mooi standbeeld en hij heeft het verdient.
Voor zo een persoon een standbeeld zetten, hij kan geen Nederlands of Frans meer en loopt naast zijn schoenen. Heb hier geen simpathie voor.
Er zijn veel cafees
Mooie plek om te bezoeken
4 sterren voor Van Damme, maar het moet in een vissersdorpje zijn en niet in een bloemperk midden op straat!!!
Leuk om naar te kijken, maar ik denk niet dat de plek waar het beeld stond er per se geschikt voor is.
Enorm blij met deze kans . Ik heb de trainingen van Van Damme helemaal gratis voor je achtergelaten in de Super Treinos-app. Genieten !!
Je held ontmoeten is niet gemakkelijk. Jean Claude Van Damme en ze bouwden een standbeeld voor hem. Zeker het beroemdste dat Brussel de afgelopen honderd jaar heeft voortgebracht. Bijna iedereen kent hem. En hier is hij, dag en nacht, in zijn Bloodsport-vechthouding. Het is gewoon jammer, het beeld had een prominentere plek verdiend.
Het staat voor respect, de discipline van een zeer moeilijke sport, de kracht om daar te komen, en vooral een Belg die is waar hij wilde zijn. Respecteer Voor anderen die kritiek hebben, doe hetzelfde!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Van Damme Statue Fan Gallery.

Anderlecht acteur

openingstijden, locatie, vervoer. Westland Shopping Center kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Van Damme Statue Fan Gallery adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Van Damme Statue Fan Gallery. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Van Damme Statue Fan Gallery delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid