facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Cauter-Banden Plus

"QTeam is uw bandenexpert in Aalst. Met meer dan 100 service centers, verspreid over het hele land, vindt u ons steeds wel bij u in de buurt. Bij QTeam kan u niet alleen terecht voor een bandenservice, maar ook voor het onderhoud van uw voertuig. Dit zowel voor uw privé-, als uw bedrijfs- of leasingvoertuig."
Adres: Dennenlaan 1 , Erembodegem 9320, BE
Telefoonnummer: 053 83 51 66
Stad: Erembodegem
Route: Dennenlaan 1
Postcode: 9320



op zoek naar gerelateerd: BestDrive erembodegem, Bandencentrale Lambrecht Aalst, Qteam, Midas Aalst, Best drive brugge, Autobandencentrale, Bandencentrale Kortrijk, Bandencentrales met prijslijst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Banden Plus - Van Cauter Banden Plus - Van Cauter 418 meter AF TE RADEN!! Bandendruk links 2,33 bar - rechts 2,65 bar. Loodjes scheef op alu velg...
Recensies
AF TE RADEN!! Bandendruk links 2,33 bar - rechts 2,65 bar. Loodjes scheef op alu velg geplakt. Oude loodje geen moeite gedaan om deze netjes te verwijderen. Het lijkt wel met een schroevendraaier gedaan! Ook krassen van de moerdop in de steekgaten van mijn voordien 100% krasloze velgen. Dat alles heeft bijna 1 uur in beslag genomen voor 2 banden. Personeel is arrogant, traag en niet bekwaam. Voor de schade zouden ze me moeten terug betalen! Een echte klucht. Ook een gevaar voor de weggebruikers om daar aan je banden te laten werken. WEG BLIJVEN!
Perfecte service, snel geholpen geen tijd verloren..... Toppers!
Duidelijke afspraken zeer snelle service.
Vuil, na wissel alle banden een andere bandenspanning die zelfs niet in de buurt van elkaar liggen en alle ventielen zijn anders, moesten ze allemaal zwart zijn zou het nog niet zo erg zijn... 2 sterren omdat de mensen wel vriendelijk zijn
Goede kwaliteitsvolle service! Al jaren klanten en steeds tevreden geweest. Ze stockeren de winter/zomerbanden. Na een afspraak zijn de banden zeer snel gewisseld en ben je snel terug op de weg !
Stukgereden band. Merk en type bijna onvindbaar. Toch is Ronald en zijn team er in geslaagd om me 2 nieuwe banden te bezorgen binnen de werkdag. Top service !
Onlangs op de keuring opgemerkt dat mijn banden slecht waren, na het plaatsen van nieuwe banden, bij best drive geweest voor een uitlijning te laten uitvoeren, eens op de uitlijning, konden ze niets meer regelen en alles stond eigenlijk goed, enkel het stuur beetje rechter gezet, maar toch volle pot 58eur mogen betalen voor 5 min werk..
Snelle,degelijke service. Vriendelijke en snelle bediening.
Vriendelijk en behulpzaam.Enkel was mn tel.nr niet goed genoteerd.Dat ik zelf contact heb moeten nemen.Maar voor de rest een aanrader om er heen te gaan.
Ik had bij BestDrive in april 2016 4 nieuwe banden met snelheidsindex H <210 km/u laten monteren. In oktober 2017 had ik een lekke band die niet meer hersteld kon worden zodat ik bij hen een nieuwe band heb laten monteren. Vlotte service toen. Ik heb toen nog expliciet gevraagd of de nieuwe band dezelfde kenmerken had zodat ik geen problemen met de keuring zou hebben. Neen, geen probleem bevestigden ze : ik had geluk dat ze nog zo'n band hadden. Ik heb nooit naar de snelheidsindex gekeken en tijdens de keuring van december 2017 was er ook geen opmerking. In december 2018 werd mijn wagen afgekeurd omdat die nieuwe band snelheidsindex V <240 km/u had voor een auto die wellicht amper 170 km/u haalt. Ofwel hebben ze het tijdens de keuring in december nooit gezien ofwel hebben ze een oogje dicht geknepen voor deze op zich relatief absurde maatregel want de banden kwamen voor alle overige kenmerken wel overeen. Hoe dan ook, rode kaart en slechts 15 dagen de tijd om me aan te bieden voor een herkeuring. Bij BestDrive gaven ze zonder problemen hun fout toe en boden ze me een gepaste compensatie. De laatst geplaatste band was amper versleten want ik rij niet veel kilometers en ik heb een halve dag vakantie moeten nemen voor nieuwe band en herkeuring. Missen is menselijk en als ze hun fout toegeven en compenseren, behouden ze mijn vertrouwen. Ik blijf bij BestDrive gaan, maar zal in het vervolg misschien wel onmiddellijk controleren of de banden identiek zijn ;-. Vriendelijk onthaal, snelle montage en aangename wachtplaats.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid