facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Buggenhout bouwbedrijf

Van Buggenhout bouwbedrijf

Info

Van Buggenhout is een familiale bouwonderneming die al 40 jaar garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid in bouwen op maat. Gedreven door vakmanschap bouwen wij uw woning of bouwproject met de grootste zorg en betrokkenheid.

Geschiedenis

- nieuwbouw & renovatie in woningbouw - algemene aannemingen - ruwbouw - dak - afwerking - technieken -
Wij zijn uw persoonlijke bouwpartner die bij elk bouwproject resoluut gaat voor de best mogelijke kwaliteit en u alle zorgen uit handen neemt.



"KWALITEIT TOT IN DE DETAILS.Op zoek naar een betrouwbare bouwpartner in nieuwbouw of renovatie?Van Buggenhout is een familiale bouwonderneming die al 45 jaar garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid in bouwen op maat. Wij zijn uw betrouwbare bouwpartner voor villabouw, woningbouw en appartementsbouw. Als polyvalent aannemer biedt Van Buggenhout u ook een totaaloplossing die u alle zorgen uit handen neemt. Van ruwbouw en dak tot afwerking en technieken, wij bouwen uw bouwproject van A tot Z. En altijd met de grootste zorg en betrokkenheid."
Adres: Vinnekenstraat 22, 1880 Kapelle-op-den-Bos
Telefoonnummer: 015 71 23 66
Stad: Kapelle-op-den-Bos
Route: Vinnekenstraat 22
Postcode: 1880



op zoek naar gerelateerd: Van buggenhout te koop, Bormstraat Kapelle-op-den-Bos, VAN BUGGENHOUT Notaris
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Feryn Prefab Garageboxen Feryn Prefab Garageboxen 1 km Goede service goede info gehad om mijn garage poort te herstellen.
Kennis bvba Kennis bvba 2 km "Bouwbedrijf: totaalrenovatie en residentieel nieuwbouw"
Recensies
Top mensen om mee samen te werken!
Top-Bedrijf om mee samen te werken!
Marie Christine 38 Brussel
Vertaald door Google Topwerkgever Origineel Top employer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid