facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Bogaert bvba

Van Bogaert bvba
Adres: Poldergotestraat 28, 9240 Zele, België
Telefoonnummer: 03 771 28 84
Staat: Vlaams Gewest
District: Oost-Vlaanderen
Stad: Zele
Route: Poldergotestraat
Huisnummer: 28
Postcode: 9240


Openingstijden

maandag: 06:00–17:00
dinsdag: 06:00–17:00
woensdag: 06:00–17:00
donderdag: 06:00–17:00
vrijdag: 06:00–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Firma Van Der Stockt - VDS Groothandel Firma Van Der Stockt - VDS Groothandel 939 meter Uitgebreid assortiment in nonfood . Aangenaam winkelen in rustige sfeer .
Recensies
vriendelijke mensen
Het werk op zaterdag begint om 6.00 uur. Ik arriveerde op opdracht om 4 uur 's ochtends, de poort was gesloten, er was geen bel, ik moest op zoek naar een plek om te verblijven voor 2 uur je kunt parkeren langs de N47 bij de ingang van de stad. Inchecken bij het bedrijf vanaf de ring. Een medewerker kwam naar voren, pakte de documenten en vertelde me welke oprit ik moest nemen. Het personeel is beleefd.
De lostijd was 3.30 uur, de poorten van het bedrijf stonden open, er zijn een paar plaatsen waar je op het grondgebied van het bedrijf kunt staan, het personeel arriveerde pas om 4 uur, om 4.20 uur belden ze onder de oprit , het uitladen duurde erg lang.
Vreselijk bedrijf. Op tijd aangekomen. Ik stond daar 4 uur, toen begonnen ze met laden, het is beter om met een nieuwe dienst te komen.
Ze laden versneden varkensvlees op pallets, de meeste Roemenen werken, het kantoor is een oprit - documenten en een fijne reis! Het toilet is beperkt tot voorzieningen, het is smal en je kunt er niet doorheen, er is geen douche, er is geen parkeerplaats .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid