facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Valimmas

Valimmas

Info

Valimmas.... vastgoed door vaklui uit uw streek

Geschiedenis

De steeds veranderende en strenger wordende wetgeving op gebied van vastgoedtransacties, milieu, ruimtelijke ordening, fiscaliteit, ... maakt dat eigendomsoverdracht steeds complexer en ingewikkelder wordt. Met de regelmaat van een klok worden er nieuwe wetten, decreten, verordeningen, besluiten, enz goedgekeurd.

Het volstaat dan ook niet langer een bordje “te koop” aan een eigendom te hangen om tot een geslaagde transactie te komen.

Als dynamisch vastgoedkantoor, gevestigd in het centrum van Asse, spelen wij constant in op deze evolutie door permanente vorming en bijscholing via seminaries en congressen. Hierdoor kunnen wij onze klanten de meest recente informatie en professioneel advies verstrekken.

Tevens is onze 34-jarige ervaring een uitzonderlijke troef. Wij hebben reeds meer dan duizend transacties succesvol afgesloten en wij kunnen onze slogan “Vastgoed... door vaklui uit uw streek” dan ook alle eer aandoen.

Als erkend lid van het BIV (Beroepsinstituut der Vastgoedmakelaars – erkenning onder nrs 203.638, 203.610 en 504.549) zijn wij gebonden aan zeer strikte regels en zijn wij onderworpen aan een nationale deontologische code. Het feit dat wij deze code onderschreven hebben, bewijst dat wij als professionele makelaars het beroep ernstig willen uitoefenen. Het is tevens een ijzersterke garantie voor al onze klanten.



"VALIMMASVASTGOEDMAKELAAR LANDMETER BEHEER & SYNDICUS SEDERT 1979"
Adres: Kattestraat 4, 1730 Asse
Telefoonnummer: 02/452 59 25
Stad: Asse
Route: Kattestraat 4
Postcode: 1730


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: VALIMMAS new te koop, Immo VALIMMAS Asse huis te koop, VALIMMAS OUDE MELKERIJ asse, VALIMMAS prieelstraat, Immo in Asse, CENTURY 21 te koop Asse, Huis te koop Bergestraat Asse, Huis te koop Prieelstraat Asse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Immo Assim NV Immo Assim NV 78 meter Ze lijken vriendelijk maar ze doen hun werk niet professioneel. Ze manipuleren huisei...
Recensies
Ik ben heel tevreden over de samenwerking betreft het verhuren van mijn pand. Er wordt heel kort op de bal gespeeld. Geen enkele vraag is teveel en wordt onmiddellijk beantwoord. De service is top, zelfs zaken die je niet verwacht, worden voor de klant geregeld. Ik kan deze vastgoedmakelaar alleen maar aanraden ! Lieve Van Tittelboom
Zeer aangename samenwerking met Joris en zijn collega's. Het schatten van de woning, het rondleiden van de vele bezoekers en de zeer nuttige info die we kregen ivm de verkoop van het huis hebben voor een vlotte verkoop gezorgd. Absoluut een aanrader!!
Een zeer pro-actieve makelaar, kennen hun vak. Altijd goed bereikbaar, en een persoonlijke aanpak. Woning was in geen tijd verkocht, en de verkoopprijs was pal op de schatting!
Zeer tevreden .goede ontvangst veel informatie gekregen.echt leuk. Mvg carine
Heel betrouwbaar, succesvol, degelijke verslagen, vriendelijk onthaal, super service en excellent resultaat! Heel erg aan te bevelen!!!
Professioneel, eerlijk en correct team! Wij zijn goed geholpen. Alles is vlekkeloos verlopen, zoals het hoort.
Hallo, VALIMMAS is een aanrader, alles perfect, correct verlopen. Professioneel, vriendelijk Medewerkers; bedankt en doe zo voort. Grtn. Marc VdS
Mijn huis aangekocht via Valimmas. Goed bemiddeld tussen mij & de verkoper. Professionele afhandeling.
Reeds verschillende zaken mee gedaan. Steeds zeer professionele en nauwgezette opvolging.
Heel te vrede van de Team, heel professioneel, goed en vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid