facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Valadzo

Valadzo
Adres: Turnhoutsebaan 408, 2970 Schilde
Telefoonnummer: 032913662
Stad: Schilde
Route: Turnhoutsebaan 408
Postcode: 2970


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Taverne Schilde, Valadzo Rally, Italiaan Schilde, De Linde Schilde, Restaurant Schilde Turnhoutsebaan, Restaurant Schilde
Recensies
Ik zal niet terug gaan. Echt lekker vlees maar al de rest was belabberd en ondermaats. Eer dat er iemand komt om een bestelling op te nemen / te betalen moet je voldoende tijd nemen zeker 10 tot 15min !!! en als je kroketten bestelt ziet da ge geen honger hebt ... 3,5 kroket per persoon DRIE EN EEN HALF !!!! da moet ge kunnen ! Nee sorry never again en raad iedereen af hier heen te gaan
Uitstekend restaurant met heerlijke gerechten. Bediening is erg vriendelijk en het interieur is goed verzorgd. De scampi's van mijn vriendin waren vrijwel perfect klaargemaakt in een heerlijk sausje. De steak die ik had besteld was perfect op temperatuur en erg lekker, maar jammer dat de vet rand niet goed afgebakken was, deze was namelijk nog rauw en vrijwel oneetbaar.
Super lekker vlezekes & zeer sympathiek verzorgd!
De kwaliteit die je kreeg was zeker niet in verhouding met de prijs die je ervoor moest betalen. Wij zijn echt niet kritisch wel teleurgesteld. Voor wat wij moesten betalen kan je op een ander een pak beter eten. Echt spijtig !!!
Het is al even geleden dat ik hier de voetjes onder tafel schoof, maar net omdat het zo'n onvergetelijke avond was, kom ik na al die tijd alsnog de onbetwistbare 5 sterren neerzetten. Het vlees was van een uitzonderlijke, haast ongeëvenaarde kwaliteit: Perfect gebakken, netjes gepresenteerd en smeuïg op de tong. Hoewel een vleesrestaurant, staat er voor ieder wat wils op de kaart. De bediening was top en, mede omdat we met een vaste klant aan tafel zaten, eerder informeel. Ik ben zelf geen wijndrinker, maar het flesje wit moet van een uitmuntende kwaliteit zijn geweest. Nu, 2j later, spreekt men er nog over. Valadzo biedt het totaalpakket, de ervaring, het intense culinaire genot. Bij deze heb ik dan ook beslist spoedig terug te gaan, want na zo fel op de loftrompet te hebben staan toeteren, voel ik me haast schuldig er al die tijd geen stoeltje meer warm te hebben gehouden.
Als u weet dat een ,,Certificate of Excellence ,, werd uitgereikt door TripAdvisor wegens het constant ontvangen van prima reizigers- recensies en als u weet dat 27 klanten -recensies op Google Maps een gemiddelde score behalen van 4,7 op 5 sterren , dan beseft u dat u zich hier bevindt bij de koning van de steak restaurants. U mag zich echter niet vergissen. Naast hun heerlijke top kwaliteit steaks uit Ierland en Uruguay , biedt het restaurant ook scampi's , gamba's , verse vissoorten , kip en zelfs kinderschotels . Voor ieder wat wils dus en de steaks worden aangeboden in diverse gewichten , met grote keuze aardappelen en sausen. Hun web-site is beter vooraf even in te kijken om een duidelijk overzicht te hebben van de kwaliteiten , soorten , origine , gewicht enz. De keuze aan bijpassende wijnen en bieren is ook zeer uitgebreid. Tenslotte nog vermelden dat het restaurant goed gelegen is , erg gezellig en relaxerend is ingericht en dat iedereen kan rekenen op een uiterst vriendelijke bediening. De 5 sterren zijn dus absoluut verdiend.
Normaal altijd super en beste vlees uit de ruime omstreken. Laatste bezoek viel spijtig genoeg tegen. De chateaubriand was niet mals en smaakte ook niet zoals het hoorde. Van de 15 of 20 keer dat ik er ben geweest was dit wel de eerste teleurstelling. Als ik 4,9 sterren had kunnen geven gaf ik deze met plezier.
Heel vriendelijk personeel, een totaalpakket aan gezelligheid, topkwaliteit van eten. De open keuken geeft een vorm van vertrouwen. Geen enkele vraag is teveel. De service is a la minute en met genoegen. Ik kom hier graag en ben nooit teleurgesteld. Doe zo verder!
Smakelijke gerechten in een rustige omgeving, al was het wel even chaos in de vooravond. Aangename verrassing als afsluiter
Goede kwaliteit.... maar overpriced. €35,50 voor een Côte à l'os, €19 voor een carpaccio, ik noem maar wat...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid