facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakarme.be

Vakarme.be

Info

"Faire de votre projet, une réussite".
Vakarme vous conseille et réalise tous vos projets d'événements, de marketing et d'intégration technologique.

Geschiedenis

Vakarme vous conseille, vous accompagne et réalise tous vos projets d'événements, de marketing et d'integration Telecom / Audio / Vidéo.

Events & Marketing:
Pour améliorer l'image de votre entreprise, développer votre stratégie, booster vos équipes ou réunir vos clients, nous développons avec vous la meilleure solution.

Intégration Multimedia & Telecom: EASY TECHNOLOGY
Se faciliter la vie avec les meilleures technologies Audio-Video, Multimedia ,Telecom, Caméras, Domotique,...

Adres: Rue Dries, 48, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
Telefoonnummer: +32 495 36 17 01
Stad: Woluwé-Saint-Lambert
Route: Rue Dries, 48
Postcode: 1200



op zoek naar gerelateerd: Woluwe-Saint-Pierre
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jimmy's World Déco Jimmy's World Déco 423 meter Jeune société dynamique axée dans la Décoration & stand en événementiel.
The Red Line The Red Line 1 km Vertaald door Google Wauw te cool als een plek Origineel Waouw trop cool comme lieu
Alma News Connecti'kot Alma News Connecti'kot 2 km Un KàP pour les informer, un KàP pour les amuser et dans les activités les lier. Alma...
Festival FOCUS Festival FOCUS 2 km Le Festival FOCUS - pour Festival d'Ouverture Citoyenne pour Un avenir Solidaire - es...
G1 sprl G1 sprl 4 km G1® applique ses talents au développement d'outils de communication qui répondent pré...
Recensies
Wat een bedden! Eindelijk eens goed advies van een professional. Tip top op tijd bezorgd door serieus en humoristisch personeel. Toegegeven, het is iets duurder dan in supermarkten, maar dat heeft niets met de kwaliteit te maken. Het blijft om een ​​paar extra hoeslakens te kopen!
Zo ongehoord, kwam verschillende matrassen kopen, wetende dat een aanbieding slechts twee dagen eerder geldig was voor 20% op alle matrassen, de verkoper vertelde ons dat hij maximaal 10% kon verdienen, wetende dat we ook dekbedden en kussens wilden kopen, we zou gemakkelijk bijna € 10.000 zijn geweest de 4 matrassen waren +- € 8.300. Ik dacht bijvoorbeeld nog steeds aan 3 of 4 matrassen, de verkoper drong er bij ons op aan om te concluderen, ik was in gesprek met mijn man en we hoorden hem zeggen: "Het begint mijn k...les te breken"! We schrokken , Ongehoord, hij beweerde de baas te zijn en dat zijn dochter het overnam, ik zal er in ieder geval nooit meer een voet zetten. Deze had bepaalde vooroordelen, jammer weet meneer dat de klant koning is. Op goede voet, ciao
We gingen naar deze bekende winkel, maar de verkoper maakte herhaaldelijk ongepaste opmerkingen tegen ons, zeer slechte ontvangst, beledigend... Toch waren we er echt om te kopen, maar jammer voor het merk. Ik raad je aan om niet door deze onbeschofte verkoper te gaan. Ik denk dat hij aan het einde van zijn leven is. Hij kan beter van baan veranderen.
Aangenaam welkom! Het bed is ongelooflijk comfortabel! Ik raad ten zeerste aan! Beka geltex dromer
Vreselijke service! Als de verkoper de baas is, moet hij verplicht zijn pensioen opnemen.
Ik ben geïrriteerd om zo'n onbeschofte verkoper te zien! Ik zet nooit meer een voet in deze winkel.
we hadden een onberispelijke service: relevant advies, matrassen van uitstekende kwaliteit, naleving van de leveringstermijnen aangekondigd op het moment van aankoop. Bovendien moet ik het bezorgteam vermelden en oprecht bedanken, dat een service van uitzonderlijke efficiëntie en professionaliteit biedt.
Ik ben in verschillende beddengoed in Brussel geweest, maar zonder twijfel kan ik Literie Van Keirsbilck ten zeerste aanbevelen. Het welkom was geweldig, het advies van de manager hielp me bij het kiezen van het beste bed voor mijn behoeften. Hij was attent, professioneel en attent. Bovendien was hij erg aardig. Ook de heren die het bed bij mij afleverden waren punctueel, bekwaam en maakten alles schoon voor vertrek. Het bed, matras en frame zijn van zeer goede kwaliteit en het hoofdeinde is precies zoals ik besteld heb. Ik raad aan!
Verkopers verdienen een commissie op de verkochte matras, hoe duurder het is, hoe meer ze verdienen... We kregen een matras verkocht met de belofte om het 3 maanden te proberen, wat door 3 verschillende verkopers schriftelijk werd gecertificeerd. Helaas was dit niet het geval bij het door ons gekozen beka-model. Ik zou nooit zoveel hebben betaald als ik niet de zekerheid had dat ik kon veranderen. De matras past niet bij mij, en de winkel geeft toe dat ze ons hebben misleid, maar weigert de matras te vervangen. Nooit meer.
Deze zaterdagmiddag zijn we naar de showroom in Woluwe geweest. We werden daar vreselijk onthaald. De minachtende houding van de verkoper om te specificeren dat we de matrassen niet konden proberen, en dat hoe dan ook "als het is om de matrassen zo te proberen, je net zo goed op een bank kunt slapen" meerdere keren achter elkaar herhaald, stuurde ons naar een concurrent. We schrikken van zo'n onprofessionele en commerciële houding, maar toch in een gerenommeerd huis. Jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid