facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiewoningen t-dorp

Vakantiewoningen t-dorp
Adres: Dorpweg 94, Meetkerke, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 478 29 80 34
Stad: Meetkerke
Route: Dorpweg 94



op zoek naar gerelateerd: Vakantiewoning Zuienkerke, 'T Dorp Frituur
Recensies
Een mooi appartement, rustig gelegen, netjes onderhouden en super schoon. Alle benodigde apparatuur en items aanwezig. De informatie over het appartement en de omgeving was een mooie aanvulling. Vanuit het appartement is het zeer makkelijk om de kust en de steden te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid voor de auto, aanhangwagen en motor. Wij hebben een heerlijk verblijf gehad!
Zeer nette woning met alle voorzieningen. Zeer rustige omgeving. Zowel met de wagen als met de fiets kan je van hieruit naar de kust of een daguistapje naar Brugge plannen. Zeker een aanrader. Voor herhaling vatbaar
Zeer fijne woningen. Uitgerust met alles wat je je kunt wensen. Compleet en goede kwaliteit bedden, keuken, apparatuur. Meer dan voldoende inventaris aanwezig. De eigenaren doen er alles aan om je een prettig verblijf te bezorgen. Het gebruik van de polyvalente ruimte was voor onze groep helemaal top! Zoek je leuke vakantiewoning voor je gezin of voor een grotere groep? Niet twijfelen, gewoon boeken!
Deze vakantiewoning is zijn volle 5 sterren waard. Alles was perfect in orde. Heel proper, aan alles is gedacht alles wat je maar nodig kan hebben in de keuken is aanwezig, de bedden zijn comfortabel en de douche is zalig. De omgeving is rustig en mooi. Ideaal om te ontspannen en/of Brugge, de kust of de westhoek te verkennen. Het contact met de eigenaars verliep vlot en was heel hartelijk. Een aanrader en ik kom vast nog terug!
Dit is een schitterend verblijf voor zowel grote groepen als voor het gezin. Alles is er voorradig. Prachtige huisjes. Perfecte uitvalbasis voor bijvoorbeeld stad Brugge en de kust. Gelegen in een mooi gebied om te wandelen en te fietsen.
Een weekendje verblijven in t-dorp was een unieke ervaring. Ik kan alleen maar zeer positief zijn. De huisjes zijn kraaknet en van alle luxe voorzien. De eigenaars zijn zeer gastvrij en behulpzaam. Zonder opdringerig te zijn krijg je alle info die je nodig hebt om er een top-weekend van te maken.Inclusief de interessante weetjes van eigenaar Romain over de rol van t-dorp in WO I, de lokale fauna en flora, de werking van de outlandpolder, fantastisch Een uitstapje naar de kust, een rondje geocachen, een dagtrip naar Brugge,... t-dorp in Meetkerke is de perfecte uitvalsbasis voor talloze tripjes. Niets is veraf, maar toch kun je heerlijk genieten van de rust in de polder. Heerlijk om 's morgens te ontbijten met zo een prachtig uitzicht. t-Dorp is een echte aanrader, dikke pluim, wij komen sowieso terug.
Ideale uitvalsbasis voor zowel fiets- of wandeltochten als uitstapjes naar zee. De huisjes worden prima onderhouden door de eigenaars zelf. Alles is kraaknet. Ze zijn heel aanspreekbaar, zonder opdringerig te zijn. Je kan altijd bij hen terecht voor extra informatie over Brugge en wandel/fietsmogelijkheden in de omgeving. De reservering zelf liep wat chaotisch, doordat de beschikbaarheidskalender op de website niet strookte met de realiteit. Uiteindelijk kwam het met wat over en weer gemail toch nog goed. Een kleinigheid die we in het huisje vergeten waren, werd ons per post achterna gestuurd. Extra service!
We verbleven 1 week in vakantiewoning De Zilvermeeuw. De woning is rustig gelegen, zeer comfortabel & kraaknet, alles wat je nodig hebt is aanwezig! De eigenaars kunnen je informatie geven over de streek, mooie wandelingen en fietstochten. Het naast gelegen restaurant is ook een aanrader. Dus alles wat je nodig hebt op vakantie!
Ook wij zijn vol lof over de vakantiewoningen t-dorp. Met 2 een woning gehuurd, die was kraaknet, heel rustig gelegen. Duidelijke regels ivm corona. Veel informatie over fietstochten, wandelingen gekregen. Met de fiets ben je zo aan de zee, natuurgebieden of een bezoekje aan Brugge. Een aanrader als je de rust op zoekt en graag fietstochten maakt. Groetjes, Fam. Kustermans
Heel mooie huisjes met alles erin wat je nodig hebt om een ontspannen vakantie te hebben. Heel comfortabele bedden, ik heb er heerlijk geslapen. Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Fietsenberging is ook een pluspunt! Super vriendelijk ontvangen en alles was Corona-proof!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid