facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiewoningen la comté & Nordic

Vakantiewoningen la comté & Nordic

Info

Vanuit de chalet in warme noorse stijl die uitkijkt op een vijver, geniet u hier van een schitterend uitzicht op de mooie natuur.

Geschiedenis

Chalet "la comté" staat op een terrein van 1045m² en op wandelafstand van Achouffe in het dorpje Mormont en heeft in ieder seizoen zijn unieke charme.

Het gelijkvloers omvat 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed 180cm, 1 slaapkamer met een stapelbed 90cm, 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed 140cm, badkamer met douche/dubbele lavabo/wc, eetkamer, zithoek, open keuken, groot terras met loungehoek/bbq/terrasverwarmer/eettafel en panoramisch zicht.

Verdiep -1(achterzijde vrije gevel) omvat 1 slaapkamer met 2 stapelbedden 80cm, 1 slaapkamer met tweepersoonsbed 180cm, badkamer met bad/lavabo/wc, sauna 6 personen, ruime relaxruimte/speelruimte met haardvuur, terras met loungezetels.

De ruime landelijke open keuken is voorzien van een frigo/diepvries/90cm-oven/5-pits gaskookplaat/senseo/koffiezet/volledig nieuwe keukenuitrusting. De woonruimte omvat een ruime zithoek met tv/dvd(tv-Vlaanderen grootste zenderpakket) en een lange landelijke eettafel vanwaar men door de grote ramen uitzicht heeft op de omringende heuvels en bossen.

Er is een extra ruime relaxruimte/speelruimte met sauna en haardvuur met aanpalend loungeterras.

De stuwdam en lac de Nisramont liggen op 5min rijden waar men kan zwemmen, wandelen en kajakken. Baraque fraiture ligt op 15min rijden om in de winter de latten aan te binden! De streek is zeer bekend bij mountainbikers door zijn vele fietsroutes en het jaarlijks kampioenschap in Houffalize. Ook mogen we het heerlijke Chouffe-bier niet vergeten en de legendarische optredens elke zaterdagavond in "La petit Fontaine" in Achouffe!

De chalet is toegankelijk voor rolstoel-patiënten!

De chalet is voorzien van centrale verwarming en een inbouwhaard.
De straat wordt bij sneeuwval elk uur vrijgemaakt, dus geen problemen bij echte Ardeense winterdagen!

Kortom de perfecte stek om van het drukke leven te ontsnappen en ten volle te genieten.

Max. 10 personen.

!!!Wegens de splinternieuwe staat van de chalet verhuren wij niet aan jongeren!!!



"Unieke vakantiewoning met sauna en jacuzzi in de mooiste streek van de Belgische Ardennen."
Adres: Les Tailles, Houffalize
Telefoonnummer: 0472/60.40.44
moc.liamtoh@sirhcslebbod
Stad: Houffalize
Route: Les Tailles



op zoek naar gerelateerd: vakantiewoning nordic, vakantiehuis aan de ourthe, nordic vakantiewoning ardennen, vakantiehuis ardennen, la comte, vakantiehuis durbuy particulier, le comte houffalize, vakantiehuis belgie goedkoop
Recensies
Met een groep van 9 vriendinnen vertrokken we vrijdagavond. Een weekendje weg. Op vrouwenweekend. De mannen en de kinderen bleven eens thuis. En wat hebben we ervan genoten. Bij het openen van de deur van la Comté lag er een welkomstgeschenk klaar. Heerlijk om zo het weekend te beginnen. We hebben gebruik gemaakt van de accomodaties. Keuken, slaapkamers waren zeker in orde. Ook de 2 badkamers en bijhorende wc’s waren zeer welkom voor onze bende. Na een lange wandeling hebben we gebruik gemaakt van de jacuzzi en ook van de sauna. Geweldig ontspannend was dat ! We hebben er een toffe tijd beleefd en vertrokken zondag weer helemaal opgeladen terug naar onze gezinnen. Zeker voor herhaling vatbaar !
Zeer fraaie, gezellige woning met een rustige goed bereikbare ligging. Vlakbij La Roche en Ardenne en Houffalize ligt deze ruime woning met goede faciliteiten. Het onthaal was vriendelijk en gastvrij. De inrichting is knus en gezellig. Er zijn vier slaapkamers 2 voor volwassenen en 2 voor kinderen, ideaal voor 2 stellen met kinderen. Er is een fijne jacuzzi en sauna om helemaal tot rust te komen. En de tuin viel ook in de smaak bij de kinderen 3,4 en 5 jaar om op avontuur te gaan, ook nu het speeltoestel er niet meer is. De benedenverdieping is wat laag qua plafond, maar als je hier rekening mee houdt is dit geen probleem. Wij hebben genoten, bedankt.
Mooie plek, volledig omheind, parkeerplaats op eigen grond of langs de weg. De eigen oprit loopt vrij steil af. Ruim huis, staat best vol, volledig ingericht. Beneden een jacuzzi, sauna en 2 relaxbedden. Ook een plek om films/tv te kijken. Er zijn in huis 2 badkamers wv 1 met bad. Beide badkamers hebben ook een toilet. Ruime eettafel, grote zitbank. Ook een ruime keuken met grote koelkast en 3 ladenvriezer. Op het balkon staat een loungeset. Door de houten verdiepingsvloer is het beneden erg gehorig. De slaapkamers zijn redelijk te verduisteren. De bedden liggen vrij hard. Soms voel je de veren er wat doorheen. Adres is via navigatie wat lastig te vinden, maar met de toegezonden routebeschrijving en/of gps-coördinaten is het goed te vinden. Helaas geen laadpaal bij het huis of in de directe omgeving. Honden zijn toegestaan. Mogen niet op de bank en in de relax-faciliteiten.
Een heel leuke vakantiewoning. Wij waren er met de familie met 9 personen en hebben volop genoten van de leuke omgeving met mooie wandelingen, de leuke mogelijkheden van de chalet zelf met sauna en jacuzzi. Het was een top verblijf!
Zijn hier al een paar keer geweest met onze 2 hondjes en gaan zeker nog eens terug komen. Gezellig huisje, goede faciliteiten. Altijd fris en proper. Een zeer mooi uitzicht vanop het terras. Mooie wandel mogelijkheden in de omgeving. als je het ons vraag zeker een aanrader !!
Wij hebben samen met onze honden genoten van ons verblijf in La Comté. Dit zeer gezellig huis met veel lichtinval en een prachtig uitzicht op de omgeving heeft alles wat een mens nodig heeft. Als extra troef is er ook een jacuzzi en een sauna. Je kan in de buurt mooie wandelingen doen en er zijn ook voldoende eetgelegenheden in de nabij gelegen dorpen. Besluit: gewoon boeken en gaan genieten!
Vakantiehuis dat mooi gelegen is. Van op het terras zeer fraai en idyllisch uitzicht. Perfecte uitvalsbasis voor mooie wandelingen ! De ruimte binnenin is aan de kleine kant voor het aantal personen waarvoor de woning verhuurd wordt, wel voldoende uitgerust De kamers zijn klein en de matrassen dun en voelen versleten. Geen uitstekende nachten gehad ook gezien de gehorigheid. De ruimtes beneden zijn donker en klein en doorheen het hele huis hangt een muffe geur van veel te veel geurstokken. Deze achterwege laten zou iedereen ten goede komen. Sauna en Jacuzzi waren goed in orde als ook de plaats voor het maken van vuur is zeker een pluspunt.
Zeer mooie en goed ingerichte vakantiewoning gelegen in een prachtige omgeving. Prachtig zicht van in de woning en zeker van op het ruime terras. Ondanks het feit dat de woning gelegen is naast de baan tussen Nadrin en Houffalize heb je in de woning en tuin weinig last van het verkeer dat er passeert. De voldoende grote tuin is volledig omheind. Gezien de eigenaars hondenliefhebbers zijn is de locatie ideaal om de hond of honden mee te nemen op vakantie. Voor ons reeds het 2de jaar op rij dat wij er de zomervakantie doorbrengen met de kinderen, kleinkinderen en de honden. Zeker een aanrader !!
Zeer smaakvol, charmant en warm ingericht verblijf! Dit is één van de beste verblijven in de Ardennen waar ik al geweest ben, en ik kom hier graag eens terug. Alles is goed voorzien en de Jacuzzi buiten is echt een topper met zicht op de natuur en 100% privacy. Ook de sauna is een echte sauna die tot boven de 80°C warm wordt. Op wandelafstand beginnen ook prachtige wandelingen en wat verder kan je de hoogste toppen van België bewandelen. Ook de communicatie met de eigenaar en schoonmaak dame was heel vriendelijk, een echte aanrader !
Genieten in een mooie chalet en wandelen in een mooie streek. En Ambras drinken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid