facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiewoningen CAP

Vakantiewoningen CAP

Info

www.cap.be

Geschiedenis


Beste bezoeker,

Met reeds 25 jaar ervaring, stelt het CAP-team alles in het werk om de ideale vakantiewoning voor jou te vinden. We hebben verschillende bestemmingen, maar we zijn gespecialiseerd in de mooiste streken van Italië, Frankijk en Spanje.

We hanteren steeds een persoonlijke aanpak zodat jij in het juiste huis terecht komt.

Elk logement werd persoonlijk bezocht en geselecteerd volgens strenge criteria, rekening houdend met vele normen zoals comfort, netheid, familiaal aspect, omringende infrastructuur, alsmede de locale cultuur, geschiedenis en natuur.

Voor elk budget hoort wat, daarom is er een waaier van producten. Voor ieder wat wils. Dit gaat van een kleine studio aan zee, een gezellige gîte bij een eigenaar tot een luxueuse villa met privé zwembad.

Aarzel niet ons te contacteren voor elke informatie die u mocht wensen. Een warm onthaal en belangrijke details zullen u verrassen.

CAP, een persoonlijke service - voor een zorgeloze vakantie !

Met zonnige groeten,

Caroline, Anne-Marie & Camille.



"Met reeds 30 jaar ervaring, stelt Caroline Pollet alles in het werk om u een persoonlijke service te bieden voor de zoektocht naar uw vakantiehuis in de mooiste streken van Italië, Frankrijk, Spanje, Ibiza en nu ook Marokko. Bijna elk vakantieverblijf werd persoonlijk bezocht en geselecteerd volgens strenge criteria.Voor elk budget hoort wat, daarom is er een waaier van producten beschikbaar die passen voor iedereen. Dit gaat van een kleine studio aan zee, een gezellige gîte bij een eigenaar tot een luxe villa of landhuis met privé zwembad. Aarzel niet ons te contacteren voor elke informatie die u mocht wensen."
Adres: Lostraat 49, 9850 Merendree, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 9 362 31 42
Stad: Merendree
Route: Lostraat 49
Postcode: 9850



op zoek naar gerelateerd: vakantiehuizen frankrijk, ervaringen cap vakantiehuizen, vakantiewoning cap blanc nez, belvilla, cap frankrijk, cap afkorting, vakantiewoningen cap gris nez, vakantiehuis cap gris nez 16 personen
Recensies
Wij genoten van een heerlijke vakantie in Malaucene. Alles goed geregeld en afgesproken met Cap Vakantiewoningen. Het mooie en grote huis was geschikt voor 7 volwassenen, 2 kinderen en een baby. Het huis ligt op wandelafstand van het dorp. Alle comfort voorhanden. Auto aan de kant. Het huis ligt aan de voet van de Mon Ventoux. We konden fietsen en wandelen tot de hitte ons dwong om van het grote zwembad te genieten. Ondanks de hitte bleven alle kamers fris en koel. Ik zou nog vele wondermooie dingen kunnen schrijven over deze prachtige locatie.
Zalige vakantie in Bormes-Les-Mimosas, met dank aan de goede adviezen van CAP. zeer goed onthaal. en villa was zeer verzorgd. We boeken zeker en vast terug bij CAP vakantiewoningen. Erik & Nancy
Reeds 5 jaar gaan we op vakantie naar de Provence in villa Carmen. Het wordt ieder jaar beter daar we onze uitvalbasis "Barbentane " fantastisch vinden, steeds beter leren kennen, de plaatselijke bevolking ons stilaan kent en het een plaats is om naar alle uithoeken op uitstap te gaan. De villa is buitengewoon prima verzorgd en staat volledig in orde. Het domein is ommuurd zodat onze 2 Chow Chows vrije loop hebben. De accomodatie is zelfs beter dan op de site is vermeld. Wij zijn heel blij CAP ontdekt te hebben.
Was zeer mooi huisje rustig gelegen en dicht bij centrum
Onze eerste ervaring met Cap Vakantiehuizen was er meteen één om nooit meer te vergeten !! Alles was echt top !! De locatie was perfect, prima service en altijd duidelijkheid en vriendelijkheid in de communicatie. Dit is echt een aanrader en voor ons de eerste keer, maar zeker niet de laatste !! Wij hadden Casa Vista in Alhaurin el Grande. Bedankt Cap !
"Poggio Lago". Prachtig huis op "de berg aan het meer". Zowel binnen als buiten op en top verzorgd. Een hartelijke ontvangst met in de keuken alles om een heerlijke eerste Italiaanse maaltijd te bereiden. Een heerlijk zwembad, mooie ligstoelen en handdoeken en een adembenemend uitzicht. Wie van rust houdt en de typische Toscaanse sfeer wil opsnuiven is er op zijn best. De ligging in het zuiden van Toscane, grenzend aan Umbrië, is een schitterende uitvalbasis om Arezzo, Cetona, Siena, Perugia, Montepulziano, Pienza, Bagno Vignone en de Val d' Orcia te bezoeken. Kortom: Poggio Lago, een aanrader voor wie van il Belpaese houdt. " Cap " doet zijn werk knap!
Wij gingen op reis met CAP in de Provence en het was echt fantastisch ! Super mooi huis en heel goede service, ik zou het zeker aanraden. Dankje wel team Cap
We hebben dit jaar voor het eerst twee fantastische huizen gehuurd via Cap Be, en het is ons zeer goed bevallen. Prachtige huizen goed contact met de eigenaren ,en de contactpersonen op de bestemming Ook het contact met Cap is zeer snel ,vriendelijk en professioneel hele fijne organisatie, niets op aan te merken ,we gaan zeker vaker iets huren.
Ik heb ondertussen mijn elfde ‘CAP-vakantie’ doorgebracht ! Toen mijn kinderen jonger waren, huurden wij vaak een gite met gemeenschappelijk zwembad. Toch hadden we steeds voldoende privacy! Later zijn we overgeschakeld op privé vakantiewoningen…. En ondertussen gaan de kids terug mee… ze komen twee weken ‘op bezoek’ met partner! Het voordeel van een CAP vakantiehuis is dat je steeds kan vertrouwen op de informatie en de foto’s op de website. Voor ik beslis, bel ik even met iemand van het CAP-team met vragen die ik eventueel heb na het bekijken van de foto’s. Zij hebben elk huis bezocht en geven eerlijke informatie. Daardoor kan ik steeds met een gerust hart uitkijken naar mijn vakantie!! Dit jaar verbleven we in ‘Les Pins’ in Callas, Frankrijk. Het was een heerlijk verblijf! Het huis overtrof de foto’s; het was veel ruimer dan gedacht en de steentjes aan het zwembad waren vervangen door een mooi houten terras. Het huis zelf was’ spic en span’ en de buitenkeuken aan het zwembad was echt een meerwaarde! De villa is heel rustig gelegen en de grote tuin met bomen zorgde ervoor dat ik me af en toe kon afzonderen in een schaduwrijk plekje . Volgend jaar gaan we terug! Ondertussen refereren mijn kinderen naar CAP bij hun vrienden…. Het wordt een generatieverhaal !
Super professionele dienst en heel mooi aanbod aan huurwoningen in het Zuiden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid