facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiewoning Villa Elite TE HUUR

Vakantiewoning Villa Elite TE HUUR

Info

Zin in een dichtbij vakantie? Boek jouw verblijf in de vakantiewoning "Villa Elite" aan onze Belgische kust.

Geschiedenis

Deze luxe-vakantiewoning met 3 slaapkamers biedt slaapgelegenheid aan maximum 6 personen.
De woning is uitgerust met alle comfort: woonkamer met kleurentelevisie en DVD, volledig uitgeruste keuken met keramische kookplaat, microgolf, koffiezet, vaatwasmachine, badkamer met douche en een ruime omheinde tuin met zonneterras.
Vakantiedomein "Villa Elite" is gelegen op de grens tussen Westende en Middelkerke, op slechts 400m van het strand.

Middelkerke & Westende zijn badplaatsen met heel wat ontspanningsmogelijkheden. Naast het brede strand, waar u heerlijk kunt genieten van de zon, valt ook meteen de gezellige wandeldijk met het casino en tal van winkels en horecazaken op.
Middelkerke is daarnaast een uitstekende startplaats voor fietstochten en wandelingen in het polderlandschap. Een absolute aanrader is de Schoorbakkeroute, goed voor een fietstocht van 48 kilometer in het poldergebied tussen Middelkerke en Diksmuide. U maakt zelf de keuze tussen een ontspannende of actieve vakantie, maar het staat als een paal boven water dat u zich hier zeker zult vermaken.

Het is ook zeker de moeite om Nieuwpoort te bezoeken: imposant gerestaureerde monumenten, gezellige pleintjes, sfeervolle winkelstraten, een mooi aangelegde zeeboulevard, knappe natuur én de grootste jachthaven van Europa. Dit allemaal op slechts 6 km van het vakantiehuisje (bereikbaar met de kusttram).

Adres: Westendelaan 166/43, 8430 Middelkerke-Bad, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0476/580.161
Stad: Middelkerke-Bad
Route: Westendelaan 166/43
Postcode: 8430


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studio_Zeedijk_Middelkerke Studio_Zeedijk_Middelkerke 2 km Heel ruime Studio met frontaal Zeezicht te Middelkerke. Prijzen tussen de 45 en 65 eu...
Middelkerke Plein Sud Middelkerke Plein Sud 2 km vakantie verhuur van ons appartement...
Costa Del Sol - 7D Middelkerke Costa Del Sol - 7D Middelkerke 2 km ik zocht telentel winkel op en ik kwam hier op uit via google maps.
Vakantie appartement Middelkerke Vakantie appartement Middelkerke 2 km vakantie appartement Middelkerke te huur, volledig gerenoveerd, 4 personen, zeer cent...
Lily's place - vakantievilla aan zee Lily's place - vakantievilla aan zee 3 km Een vakantiehuis waar alles is wat je thuis ook hebt, misschien kan voor volledighei...
Vakantiehuis Middelkerke Vakantiehuis Middelkerke 3 km Wij verhuren een vakantiewoning aan de Belgische zee in Middelkerke.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid