facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiewoning 't Vijfde Gemet

Vakantiewoning 't Vijfde Gemet

Info

't Vijfde Gemet is een rustig gelegen moderne vakantiewoning in Poperinge. De woning biedt plaats aan 13 volwassen + 1 baby, verdeeld over 5 slaapkamers.



"'t Vijfde Gemet is een rustig gelegen moderne vakantiewoning in Poperinge. De woning biedt plaats aan 13 volwassen + 1 baby, verdeeld over 5 slaapkamers."
Adres: Vijfgemetenstraat 3, 8970 Poperinge
Telefoonnummer: 0475 59 13 16
Stad: Poperinge
Route: Vijfgemetenstraat 3
Postcode: 8970



op zoek naar gerelateerd: Vakantiehuis Poperinge, Vakantiehuis Abele, Vakantiehuis Watou, Vakantiewoning Roesbrugge, Vakantiewoning Watou 12 personen, Vakantiehuis 32 personen, Grote vakantiehuizen Vlaanderen, Vakantiewoning 18 personen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fermette de bobonne Fermette de bobonne 4 km In de tuin zaten hanen die ons en onze kinderen dagelijks van 4u30 uit onze slaap kra...
Recensies
Dit is een topper van een verblijf in een machtige streek. Gastvrouw is heel vriendelijk. Alles in het huis is voorzien. Je kan er naar toe gaan en genieten zonder dat je ook maar iets moet denken.
Zeer fijne vakantiewoning met alle comfort. Er is zelfs een extra gebouw waar er een leuk feestje gehouden kan worden. Daar is een kleine pool tafel, kicker en bar voorzien. Ook de kachels vind ik een meerwaarde, net als de attente welkomstdrank.
Het extra gebouw is heel gezellig met een biljart en een tafelvoetbal. Ook leuk zitten aan de haard... Alleen jammer dat er daar geen Wi-Fi was dit werd tijdelijk opgelost door de eigenaar, bedankt daarvoor. De slaapkamers waren goed, ik vond het persoonlijk harde bedden, maar niet om over naar huis te schrijven. De keuken is ruim en servies etc. was ruim aanwezig. Living gezellig en met veel licht. Badkamers mooi en modern. Sauna klein maar een leuke toegevoeging. De tuin hebben we niet gebruikt want het was slecht weer heel de tijd... Al bij al zeker een aanrader!
Zeer mooi afgewerkte en nieuwe vakantiewoning voor 13 personen, verdeeld over 5 slaapkamers. Ideaal voor familie bijeenkomsten of voor vriendengroepen. Je vindt er alles wat je nodig hebt met het nodige moderne comfort. Er is ook een Infraroodsauna en een aparte speelruimte met biljart tafel, vogelpik, bar en voetbaltafel! Er is ook een grote omheinde tuin aanwezig met zandbakje, schommel, glijbaan en zithoekje voor een gezellig vuurtje te maken. Kortom, alles wat je nodig hebt om er een gezellig weekend van te maken!
Heel leuke en nette vakantie woning. Zeer vriendelijk onthaal. Een aanrader. Wij komen zeker nog eens terug!
Prachtige plek, zeer schoon. Vriendelijke en aanwezige eigenaar op enkele meters van het huis. Buitenruimte top en zeer onderhouden. Niet ver van Lille, La panne... Ik raad ten zeerste aan. Zeer scherpe prijzen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid