facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiewoning 't Amusement

Vakantiewoning 't Amusement

Info

't Amusement: Een vakantiewoning te midden de akkers en toch op een stapje van het historische Ieper. Accommodatie voor een groep tot 28 personen.

Geschiedenis

Vakantiewoning voor groepen tot max. 30 personen.
2 familiekamers voor 4 personen met eigen badkamer en toilet
7 kleine gezellige kamers voor 2 personen met eigen badkamer en toilet
2 zolderkamers voor 4 personen met toilet en wastafel
2 grote gemeenschappelijke ruimtes voor ontspanning en woon- en keukengedeelte
veel buitenruimte in het groen waar de kinderen kunnen ravotten
gratis parking -:)

"Wat een prachtig zicht” is de 1ste reactie van velen.
Geniet van de rust en het platteland.
Liever actie en cultuur?
Geen probleem, in de Westhoek valt er vanalles te beleven en te bezoeken.



"Een nieuw gebouwde woning tot 28 personen, ideaal voor families en groepen. Je verblijft er comfortabel in één van de 11 slaapkamers en 9 badkamers. elk met eigen douche, wastafel en WC. Er zijn 2 grote gemeenschappelijke ontspanningsruimtes.2 kamers bevinden zich op het gelijkvloers. Een open keuken met professionele toestellen voor kokerellen voor een grote groep. De woning is voorzien van kwalitatieve bedden met matrassen die een goede nachtrust garanderen.Vanuit de gemeenschappelijke keuken/ woonkamer zie je de grote natuurlijke tuin met gazon in aangroei : speelbos waarin de kinderen kunnen ravotten. De volwassenen kunnen vanop het terras een oogje in het zeil houden. Barbecue en terrasbanken zorgen voor de nodige ontspanning."
Adres: Kruiskalsijdestraat 13, 8900 Ieper, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 472 45 39 36
Stad: Ieper
Route: Kruiskalsijdestraat 13
Postcode: 8900



op zoek naar gerelateerd: T amusement betekenis, Vijverhuis Ieper, Kruiskalsijdestraat 4 Ieper, Hoevetoerisme Ieper, Boerderij Ieper, Logeren in Ieper, Vakantiehuis Hollebeke, Hotels Ieper
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maison HB - vakantiehuis in de Westhoek Maison HB - vakantiehuis in de Westhoek 3 km Maison HB is een inspirerend vakantiehuis voor 6 personen in het historisch centrum v...
Appartement te huur Benidorm Appartement te huur Benidorm 3 km Appartement te huur in Benidorm. Recent opgefrist. Zuidgericht, zeezicht, goede liggi...
Villa kokilla Villa kokilla 6 km vakantiewoning voor 4 personen in Ieper
Recensies
Prachtige locatie, pure rust en toch dichtbij alles. Zeer mooi huis waar alles aanwezig is, ideaal voor grote groepen! Een aanrader, wij hopen nog eens terug te komen!
We hebben enorm genoten van ons jaarlijks familieweekend in jullie vakantiewoning. Het uitzicht is fenomenaal en de inrichting van de woning is echt top om met een grote groep te verblijven. De woning is perfect onderhouden en voorzien van alle snufjes & voldoende ruimte voor klein en groot om te genieten. Els en Stefaan zijn enorm sympathieke mensen en echte ambassadeurs om de regio te promoten. Enkel superlatieven voor jullie woning en het superleuk contact. We komen heel graag terug !!!!
Zeer mooie en stille locatie ,goed uitgerust woning met ruime woonkamer en goede slaapkamers. De kinderen hebben genoten van de grootte tuin en trampoline.
Prachtige, zeer mooi uitgeruste villa. Topverblijf gehad. Ieper ligt op wandelafstand.
Wat een prachtige vakantiewoning van deze vriendelijke uitbaters. Locatie is top, rustig gelegen en toch heel dicht bij Ieper. Prachtige streek ook. Het huis zelf heeft alles wat je nodig hebt en meer. Werkelijk aan alles werd gedacht. Elke kamer met aparte badkamer behalve de zolderkamers. Rolluiken om alles te verduisteren, goede matrassen. De keuken is groot en heeft 2 frigo's en voldoende materiaal bvb meer glazen dan personen, dus je moet niet altijd meteen een afwasmachine opzetten. Speelgoed en strips voor de kinderen, leuke trampoline, Kubb, speelgoed voor buiten. Ligzetels. Groot tuinhuis om véél fietsen te plaatsen én op te laden. Grote tuin om in te spelen. Kelder als speelruimte/bar. Als ik toch iets van kritiek zou moeten geven, zou ik zeggen dat je toch wat geluid vanuit de kelder tot boven hoort indien heel enthousiaste spelers beneden. Wij moesten ook opletten om zachtjes deuren te sluiten omdat ze nogal hard toe vallen wat slapende kindjes wakker maakte, maar dat is echt al zoeken naar een puntje van kritiek. Verder is misschien een schuivende vliegendeur wel een tip aangezien wij heel veel last hebben gehad van muggen. Jammer genoeg is onze groep nog in groei en is het huis niet meer groot genoeg voor de komende jaren, anders kwamen we zeker terug. Of we laten de kinderen thuis en gaan alleen op stap Een echte aanrader en beste vakantiewoning die onze groep al heeft gehad. Door Corona 3j moeten wachten tot we eindelijk konden gaan maar het was het wachten waard !
prachtig huis, alles aanwezig voor zonnige dagen en regen dagen. Wij waren daar met een groep van 2 jaar tot 85 jaar en iedereen heeft zich geamuseerd! zeker een aanrader.
Heel mooie, verzorgde en praktische vakantiewoning! Rustig gelegen zodat we de kinderen zorgeloos in de mooie tuin konden laten spelen, mancave in de kelder :- Ieper binnen wandelafstand. Communicatie met Els verliep heel vlot! Echt een aanrader! Hier willen we zeker nog terug komen. Maar net op de kalender gezien dat we er snel bij zullen moeten zijn :-
Een heel mooie vakantiewoning. Rustig gelegen met een mooi zicht rondomrond de woning. Heel kindvriendelijke woning. Er is vanalles voorzien voor hen. Zeker een aanrader. Wij gaan nog eens terug.
Supermooie vakantiewoning waar echt alles aanwezig is. Zowel voor jong als oud, iedereen kan er zich amuseren. Rustig gelegen met een prachtig uitzicht. Men kan er zich echt ontspannen. We werden zeer gastvrij ontvangen en we kregen alle info die we nodig hadden. Is zeker voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid