facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiewoning Heidebos

Vakantiewoning Heidebos

Info

Vakantiewoning Heidebos bevindt zich op een unieke locatie te midden van natuur en bos in het hartje van Limburg.



"Vakantiewoning Heidebos bevindt zich op een unieke locatie in Oudsbergen, te midden van natuurgebied 'de Duinengordel' en op een steenworp van bewegwijzerde wandel-, fiets-, mountainbike- en ruiterroutes.Bij vakantiewoning Heidebos staan natuurbeleving, duurzaamheid en ecologie centraal. Geniet van rust en ruimte, nu ook vanaf de jacuzzi op het terras!"
Adres: Ophovenstraat 213, 3670 Meeuwen (Aalburg)
Telefoonnummer: 0476469554
Stad: Meeuwen
Route: Ophovenstraat 213
Postcode: 3670


Recensies
We hebben een ontzettend leuk weekend gehad in het huis van de zeer vriendelijke Ann. Het huis voldoet helemaal aan de plaatjes en heeft een prima prijs / kwaliteitsverhouding. Wij waren met een groep van 7 personen. De ligging in het bos was voor ons ideaal. Niemand die last van je heeft als je iets luidruchtige bent, en overdag mooi wandelen.
Fantastisch leuk huisje. Enorm mooie locatie. Midden in het bos. Heerlijk voor de honden en een erg fijne jacuzzi.Kamers: 4/5
Een hele mooi locatie , mooie uitzicht en mooie schoon. Wij komen gauw weer.Kamers: 5/5
Wij verbleven met onze 2 kinderen van 6 en 8 jaar een weekendje in deze vakantiewoning. Zowel voor ons als de kids een heel leuke ervaring. We werden ontvangen door de vriendelijke gastvrouw. Ze nam haar tijd voor ons en gaf ons ook leuke tips. Het huisje was heel proper. We hadden een ochtend het ontbijt erbij. Dat was dik in orde. De kinderen vonden het Joekelbos op wandelafstand geweldig en ook de jacuzzi was bij ons allen een succes. We zijn er helemaal tot rust gekomen. Mooie omgeving voor te wandelen en te fietsen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Ik vind het nooit de moeite waard om slechte reviews achter te laten, maar dit huis zorgt voor een primeur. Vakantiewoning is de dure prijs niet waard. Waar moet ik beginnen? Beddengoed zat een smerige witte vlek op, de jaloezie klapt een paar keer per nacht open met hard geluid en de meubels zijn oud en versleten. Schoonmaakspullen komen sterk te kort en de vaatwasser maakt slecht schoon. Vooral als je hier met meerdere volwassenen verblijft is het improviseren om de keuken te gebruiken zonder voldoende schoonmaakspullen. Daarnaast valt de elektra uit een paar keer tijdens het koken uit als je de verouderde kookplaat en oven tegelijk gebruikt. Basics als WC-papier is er nauwelijks, waardoor je in de problemen komt als de winkels dicht zijn. En tot slot verwacht de host dat je ondanks al deze tekorten het huis spiksplinterschoon achterlaat, ookal betaal je een goede 120 euro voor schoonmaakkosten.
We zijn reeds 2 x gaan logeren bij dit vakantiehuisje . We hebben er enorm van genoten , de omgeving is prachtig en rustgevend . Het huisje heeft alle comfort jacuzzi aanwezig is kraaknet en is heel gezellig ingericht . Ook de kinderen hebben zich geamuseerd , er zijn fietsen aanwezig en tal van speelmogelijkheden buiten en in het nabij gelegen joekelbos . Wij hadden een topweekend en komen zeker nog eens terug .
Wij zijn al 2 keer een weekend blijven overnachten bij vakantiewoning Heidebos. Zeer vriendelijke ontvangst door gastvrouw en gastheer. Bij vragen kan je bij hun terecht en ze antwoorden heel snel en lossen alles onmiddellijk op. Het huisje is echt heel goed gelegen. Zeer rustig en als je stil bent komen de dieren tot aan de rond van het bos. Zalig ontwaken. Alle voorzieningen zijn aanwezig en alles is proper. Goed onderhouden binnen en buiten en er is zelf een jacuzzi met zicht op de natuur. Niks op aan te merken en we komen zeker terug om in de buurt te wandelen of te fietsen. Aanrader... 5 sterren plus.
Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Ik heb zo slecht geslapen door de krakende bedden, muffe geur en wc/gootsteen die een super hard geluid maakt zodra er water stroomde. Mijn kind kreeg ik niet stil na het schrikken van dit geluid elke keer wanneer er iemand doorspoelde. In de badkamer boven is er een bad, maar het plafond is zo laag dat je je liggend moet wassen wil je niet je hoofd stoten aan het plafond. Ik voelde me net een baby. Buiten in de tuin is er totaal geen verlichting. Stel je wilt dus in de avond de jacuzzi in, lijkt het wel een horrorfilm. Daarbij heb ik nog nooit zo’n asociale eigenaar meegemaakt. Ik heb veel vakantiehuisjes meegemaakt, maar wat was dit een verschrikking zeg.. Ik ben enorm geschrokken en heb zoveel spijt dat ik mijn geld aan dit horrorhuis heb uitgegeven. Bah bah bah.
Heerlijk vakantiehuisje waar rust troef is. Goede matrassen! Adembenemend uitzicht! Veel info, documentatie voorhanden. Alvast bedankt voor de tip vennen Zoff was fan. We komen zeker terug maar dan tijdens de herfst-of voorjaarsperiode.
De woning is zeer overpriced voor wat je krijgt! Erg slechte voorzieningen bijna geen keukengerei, weinig wc papier, geen schoonmaakdoekjes de omgeving is mooi maar de binnenkant van het huis is grauw met oude meubels, krakende bedden, geen verlichting buiten dus 's avonds buiten zitten aan de tafel of in de jaccuzi is niet te doen. De host is onsympathiek, wij schrokken van hoe asociaal ze was. Voor deze hoge prijs kun je veel beter krijgen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid