facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiewoning Gasthof Bethania

Vakantiewoning Gasthof Bethania

Info

Gasthof Bethania is een prachtige vakantiewoning gelegen in Wulpen, een klein landelijk dorpje dat deel uitmaakt van Koksijde. Deze locatie, tot 20 personen is beschikbaar vanaf voorjaar 2019. Vanaf dan ook een ingerichte vergaderruimte voor 40 personen.



"Gasthof Bethania is een prachtige vakantiewoning gelegen in Wulpen, een klein landelijk dorpje dat deel uitmaakt van Koksijde. Heerlijk fietsen, mountainbiken of wandelen via knooppunten. De vlakheid van de kust met onderweg gezellige terrasjes. Ideaal gelegen als vertrekpunt om naar de zee, sunparcs of Plopsaland te gaan. Op de actieve hoeve bieden we een gezellige woning, voor 22 personen, aan met 6 slaapkamers met eigen douche. Kinderen kunnen zich uitleven op de gocarts, op het speeltoestel, het gazon, trapveld of op de trampoline. We beschikken over een mooi aangelegd terras. We bieden ook een ingerichte educatieve ruimte voor 30 personen aan."
Adres: Dorpsplaats 9, 8670 Koksijde
Telefoonnummer: 0495289673
moc.liamg@ainahtebfohtsag
Stad: Koksijde
Route: Dorpsplaats 9
Postcode: 8670



op zoek naar gerelateerd: Wulpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
YouSea YouSea 3 km "Verhuren van een visserhuisje voor 6 personen als vakantieverblijf"
Vakantie aan zee Vakantie aan zee 4 km Geniet tot 6 personen van een zalige vakantie aan zee te Koksijde in ons volledig ver...
Castel Aan Zee Castel Aan Zee 5 km Wat een prachtig appartement! Heel mooi ingericht, gezellige warme cosy sfeer. Echt a...
Poppy aan zee Poppy aan zee 5 km Mooie en verzorgde badkamer, leuke wellness faciliteit jacuzzi en sauna, heerlijk en ...
Duinpanne Duinpanne 5 km Mooi wandeldomein, in coronatijden druk bezocht. Doorsteek naar Frankrijk zat er niet...
Recensies
Schitterende ervaring met Gasthof Bethania. We verbleven er met drie generaties. Ruime en zeer propere en praktisch ingerichte locatie. Ruime tuin en afgescheiden verharde ruimte voor de kinderen. Veel speelgoed voorradig voor kinderen spelletjes, fietsjes, elektrische autootjes, go-carts, trampoline, springkasteel maar ook de volwassenen komen er aan hun trekken badminton, pooltafel. De uitbaters hebben kosten noch moeite gespaard om het hun gasten naar de zin te maken. Ze koppelen daarenboven eerlijke informatie omtrent het verblijf aan een oprechte gastvrijheid. Alles verliep vlot, makkelijk en correct. Eén conclusie: aanrader!
Héérlijk weekendje achter de rug in gasthof Bethania!!! Echt alle ingrediënten aanwezig voor een top-verblijf met vrienden. Genoeg ruimte, luxe, buitenruimte, multimedia, speelvoorzieningen, keukenbenodigdheden, ... Vriendelijke gastheer en -vrouw. Leuke activiteiten vlakbij. Wij gingen zeilwagenracen op het strand, naar de dodengang en naar provinciaal domein de ijzerboomgaard.
Wij waren in Gasthof Bethania met de kerstdagen om op Tweede Kerstdag ons 50-jarig huwelijksjubileum te vieren met kinderen en kleinkinderen, 15 in totaal. En alles was gewoonweg super. Voor de kinderen een paradijs en voor de ouders en grootouders ook omdat de kinderen zich geen moment verveeld hebben en er voor ons geen drukte was. De keuken is ook zeer goed uitgerust met een industriële vaatwasser die goed van pas kwam en een goede en grote oven. Leen en Wim en hun 4 kinderen zijn bovendien heel lieve mensen. Wim liet ons ook zijn zeugen en biggetjes zien, wat de kinderen leuk vonden. Men ruikt de varkens wel eens maar dat viel wel zeer goed mee. Kortom SUPER. Bedankt Wim en Leen.
'Gasthof Bethania' in 1 woord: prachtig!! Rustige omgeving, mooi ingericht, heel leuk ontvangen geweest!! Super eigenaars, toffe kindjes!! We hadden een mooie dag, leuk feest en veel activiteiten voor de kinderen. Top!! Een echte aanrader!
Zeer mooie en grote ruimtes. Zeer goed en comfortabel ingericht. En heel veel voor de kinderen, klein en groot, om te spelen.
ideale omgeving om een familie WE te boeken. voor iedereen ..groot en klein..volop genieten van omgeving en accommodatie...vooral voor de kinderen zij hebben zich niet verveeld
Mooi, nieuw ingericht...
We hebben hier een heerlijk weekend gehad met uitgebreide familie. De kinderen hielden van de skelters, het springkussen, de pooltafel, de bioscoop en de bordspellen, allemaal ter plaatse beschikbaar. Er is zelfs een klein voetbalveld, maar het was te nat om erop te spelen. De accommodatie heeft een grote open ruimte die uitkijkt op de tuin en de slaapkamers zijn gezellig en hebben allemaal een eigen douche. Echt een geweldige plek, we hadden een goede tijd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid