facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiewoning Florentinus

Vakantiewoning Florentinus

Info

Vakantiewoning Florentinus is een vernieuwde villa gelegen tussen de Bulskampse velden in Veurne. Het is voor 10 personen en 1 kind, 1 extra is mogelijk.



"Vakantiewoning Florentinus, bestaat uit 4 slaapkamers. 1 op de gelijkvloers en 3 op de bovenverdieping.Beneden is er een badkamer met inloopdouche en bubbelbad. Boven tref je een badkamer met inloopdouche en zijn er 3 toiletten.Voor de koude winteravonden is er een gezellige gashaard in de ruime en comfortabele living. Op de boven verdieping is er ook een zitruimte met TV, waar je nog van de avondzon kunt genieten. Vanzelfsprekend ontbreekt de WIFI niet.De open keuken, met barhoek, is voorzien van alle gemak. Heeft u even geen zin om zelf te koken? Geen zorgen! Voor mensen die zich graag eens laten verwennen is er de mogelijkheid om u eigen kokkin aan huis.Kortom bij ons ben je echt thuis op vakantie!"
Adres: Beauvoordestraat 50, 8630 Veurne
Telefoonnummer: 0498851930
moc.liamg@enueseduogekbol
Stad: Veurne
Route: Beauvoordestraat 50
Postcode: 8630


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Valkenhof Valkenhof 2 km
Vakantiewoning Pelagie Vakantiewoning Pelagie 2 km Ruime vakantiewoning met het nodige comfort
Recensies
Heel mooie locatie , zeer proper , met alles erop en eraan , met een zeer sympathieke eigenares !!!Top!!!
Zeer proper en ruim huis met prachtig zicht over de velden!
Een echte aanrader. Prachtige streek en super huis alles erop en eraan. De drukke straat aan de voorkant was geen probleem en werd ruimschoots gecompenseerd aan de achterkant tuin, meubilair, gras, velden, ....
Zeer prachtige vakantiewoning, luxueus ingericht en alles is er nieuw. Ook het ontbijt en de koude schotel van de gastvrouw zijn echte aanraders. Topweekend gehad met de familie!
Voor iedereen de ideale vakantiebestemming!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Vakantiewoning Florentinus met het openbaar vervoer


Bulskamp Beauvoordestraat Nr.49 460 meter
51
55
Bulskamp Beauvoordestraat Nr.49 460 meter
57
Bulskamp Beauvoordestraat Nr.49 470 meter
51
55
Bulskamp Beauvoordestraat Nr.49 470 meter
57

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid