facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiehuis Maison Paula

Info

Een apart, charmant, rustig gelegen vakantiehuis in het dorpscentrum van Merksplas, zeer geschikt als uitvalsbasis voor meerdere soorten uitstappen.

Geschiedenis

Dit aparte huis staat midden in het dorpscentrum, rustig geïsoleerd en op wandelafstand van winkels en lokale horeca. Het heeft een voor zijn tijd ongewone indeling en is daardoor ruim en luchtig.
De woning ligt in een agrarische gemeente vlak aan de Nederlandse grens waar naast sportmogelijkheden ook rust en groen te vinden is.

De gemeente is vooral bekend om zijn 600ha grote Landloperskolonie waarvan een aantal gebouwen als monument beschermd zijn. Op dit domein staat een strafinrichting, maar de volledige omgeving wordt druk als recreatiegebied gebruikt.
Naast dit erfgoed zijn er ook enkele natuurreservaten waar liefhebbers kunnen genieten van de inheemse fauna en flora.

U vindt er aansluiting op verschillende fiets- en mountainbikeroutes, wandelroutes en op een kleine 8km afstand is er een manege.
In de omgeving zijn er plaatselijke markten en tijdens de zomermaanden worden er verschillende evenementen georganiseerd.

Op iets verdere afstand zijn er recreatiedomeinen ( De Lilse Bergen en De Mosten), pretparken ( zoals bv. Bobbejaanland, De Efteling, …), en winkelcentra. De Vlaamse historische steden zijn als daguitstap gemakkelijk te bereiken en voor wie het buitenland in wil, is Nederland vlakbij.
Wie niet met de auto op uitstap wil, kan altijd met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushaltes liggen op 50 meter van het huis. Op 8 km en op 20 km afstand zijn er treinstations die aansluiten op het Belgische en Nederlandse spoorwegennet.

Adres: 2330 Merksplas
Telefoonnummer: +32 (0)498 158000
Stad: Merksplas
Postcode: 2330



op zoek naar gerelateerd: Vakantiehuis Kempen 20 personen, Grote vakantiehuizen Kempen, Vakantiehuis Kasterlee 12 personen, Vakantiehuis Herentals, Vakantiewoning Kempen 16 personen, Vakantiewoning SAS 6, Vakantiehoeve Kempen, Natuurhuisje Kempen
Recensies
Mooi ruim huis. We hebben genoten van een heerlijke week vakantie.
Groot huis met mooie tuin, een aanrader
Erkend door Toerisme Vlaanderen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid