facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiehoeve T'Goed Ter Leeuwen

Vakantiehoeve T'Goed Ter Leeuwen

Info

De vakantiehoeve beschikt over
3 huisjes van 5 personen
1 huisje van 6 personen



"Op onze vakantiehoeve verhuren wij 4 huisjes. Waaronder 1 huisje van 6 personen en 3 huisjes van 5 personen.Gelegen in een rustige en natuurlijke omgeving is het zalig vertoeven. Op 2 km van het strand en dichtbij Oostende en Brugge. Met tal van activiteiten in de buurt is dit een plek voor jong en oud om heerlijk te genieten."
Adres: sluizestraat 27, 8420 Klemskerke, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 3259440950
eb.newueelretdeogt@ofni
Stad: Klemskerke
Route: sluizestraat 27
Postcode: 8420


Recensies
Met een grote groep alle 4 de huisjes gehuurd. Wat fantastisch. Kamers, gemeenschappelijke ruimte, verwarmd zwembad en de verhuurders waren geweldig! Er gingen in de groep genoeg stemmen op om hier volgend jaar weer heen te gaan want.... 'Beter wordt 't niet'
Deze accomodatie ligt in een rustige omgeving op luttele kilometers van de zee, en bevat alles wat van een weekendje zee een droomweekend maakt. Het goed bestaat uit 4 huisjes 3 4-persoons en 1 6-persoons die kraaknet en volledig uitgerust zijn. Daarnaast is er een leuke kinderboerderij, speeltuin, verwarmd zwembad en recreatieruimte voor als het regent. De eigenaars zijn enorm vriendelijk, en altijd bereikbaar voor vragen of tips.
Wat een geweldige locatie met alles er op en er aan! Zeer comfortabel en goed gerenoveerd huisje. Een gemeenschappelijke ruimte met darts, pool, kikkertafel, flipperkast, spelletjes. Een buitenzwembad. Stallen met paarden, pony's, konijnen, geitjes en kippen. En vooral wat een geweldige gastvrouw en gastheer. Dikke merci voor jullie hartelijke ontvangst! We hadden hier de tijd van ons leven en komen zeker nog terug.
Hele mooie locatie! Rustgevend en gezellig met alle dieren erbij.
Geweldig betrokken en kindvriendelijke eigenaars. De oase van rust vlakbij de kust is heerlijk en is een paradijs voor kinderen. Wij komen zeker terug.
Zeer mooie gerenoveerde hoeve! Ook heel fijn om alle beestjes te mogen ontmoeten. Alles zeer proper tot in de stallen van alle beestjes toe! Een echte aanrader! Dankuwel!
We hadden een zalig familie weekend in jullie schitterende vakantiehoeve. Alles was tot in de puntjes verzorgd. We mochten genieten van de mooie omgeving, de diertjes, het fantastische verwarmde zwembad. Bij minder mooi weer is de gemeenschappelijke ruimte met biljart, darts, flipperkast, voetbaltafel … een echte meerwaarde. Precies ons eigen privé cafeetje. Zeer behulpzame en aanwezige uitbaters. Wij komen volgend jaar terug!
Vriendelijke gastvrouw. Zeer mooi pand. Verzorgde huisjes. Grote zaal met zit- en speelmogelijkheden is een pluspunt.
Het is een super toffe vakantiebestemming. Het ligt heel rustig maar toch kort bij De Haan centrum. Het is heel netjes en de mensen zijn heel vriendelijk. De hoeve is prachtig!!!!!!
Schitterende vakantiehoeve. Ideaal om van de stilte te genieten. Ook ideaal voor de kinderen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid