facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vaertlinck

Vaertlinck

Info

Heemkundige en genealogische vereniging voor Willebroek en omstreken.

Geschiedenis

Vaertlinck houdt zich bezig met alle aspecten van de geschiedenis en folklore van Groot-Willebroek en zijn inwoners. In ons driemaandelijks tijdschrift brengen we het verhaal van de Willebroekenaars van lang en minder lang geleden, rijkelijk geïllustreerd met vaak zelden getoonde beelden uit de oude doos.

Daarnaast organiseren we beurzen en activiteiten rond geschiedenis, heemkunde en stamboomonderzoek. Tenslotte staat onze vereniging in voor het beheer van het unieke Fonds Van Auwenis en voor het inventariseren en openbaar maken van de historische archieven van de gemeente Willebroek.

Voor de beelden op onze Facebookpagina putten we uit verscheidene archieven en talrijke publicaties die over het Willebroekse verleden verschenen. Waar mogelijk vermelden we de bron. Mocht dit niet of niet correct gebeuren, gelieve ons dan te contacteren zodat we dit kunnen rechtzetten.

Adres: Captain Trippstraat 33, 2830 Willebroek
Stad: Willebroek
Route: Captain Trippstraat 33
Postcode: 2830



op zoek naar gerelateerd: Parochieregisters Willebroek, Archief Willebroek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Mozaïek De Mozaïek 1 km Kei toffe mensen hoop dat de mozaik mag groeien voor jong en oud
Scheepsmodelbouw club SSMB Scheepsmodelbouw club SSMB 3 km ScheepSModelBouw club SSMB gevestigd in het Blosso Domein Hazenwinkel Te Willebroek
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid