facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vacsy

Vacsy

Info

Met onze vacuüm-machine en -pomp geven wij uw etenswaren een langer leven.

Geschiedenis

Voedsel dat vacuüm verpakt is, blijft dagvers. Dit zal u niet alleen smaken, maar ook zien. Naast hun verse smaak behouden vacuüm verpakte waren namelijk ook hun natuurlijke kleur en aroma’s. Bovendien is het een stuk gezonder, want er kunnen geen bacteriën aan.

Vanaf nu hoeft u dus geen eten meer in de vuilnisbak te kieperen. Niet alleen een besparing op uw eetwaren, maar ook op uw vuilniszakken. Moeder Natuur zal het dus graag zien gebeuren. Om uw voeding vacuüm te verpakken, hebt u een vacumeermachine nodig.

De vacuümmachine van Vacsy, dat is topkwaliteit aan eerlijke prijzen. Voor thuis of in de horeca. Onze toestellen zijn stijlvol, compact en bijzonder handig in gebruik. Ook kan u bij ons terecht voor een ruime waaier aan toebehoren.

Adres: Zeedijk 782, 8300 Knokke-Heist
Telefoonnummer: +32 50 62 63 83
Stad: Knokke-Heist
Route: Zeedijk 782
Postcode: 8300


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Zepter Vacsy SHOP online, Vacsy review, VacSy Zepter vacuum Set, VacSy handleiding Nederlands, VacSy vacuum System by Zepter, Zepter Knokke, Zeedijk 782 Knokke, Vacuümmachine
Recensies
Super product, fantastische service. Zeker een aanrader!!! Wij hebben al jaren enorm veel plezier en profijt van het Vacsy vacuumapparaat. Wij gebruiken naast de zakken heel graag de glazen bewaarpotten en de universele deksels.
Zeer goede ervaringen met deze firma. Hun vacuumapparaat is top. Zeer goede dienst na verkoop.
Zeer goede aparaat en goede servies doe daarin gepelde garnalen en ongepelde voor ongepelde best 2 zakken gebruiken
Onvriendelijk personeel in de winkel maar vacuüm machine is zeer goed
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid